19 april

ligger här i sängen i rättvik nu :) känns skönt att komma hit faktiskt. Var in till skolan och hämtade matteböckerna också, måste verkligen jobba lite den här veckan. hmf, men har iaf praktik hela veckan. Och vi drar hem till malin i morgon och bor där hela veckan :) blir great!

Idag var det jobb , sista gången . Men jag är sämst på att skriva, måste packa med det jag ska ha med till malin, sen sova sängen. Ska upp halv sex i morgon, så är bäst jag sover nu, med tanke på mina typ 4 timmars sömn i natt ;o


puss


18 april

så sjukt bra kväll i går :D träffad massa folk. Och E.M.D var sjukt snygga oxå, grr ;)
själv rörde man ju alla tre, huh. Men jag orkar inte skriva just nu, ska fixa mig sen blir väl att hämta malin vid sju :)

puss

17 april

HERE WE COOOOME ! (y)

Nu har jag fixat mig och allt, men jag har beslutsångest, vet inte vilka kläder jag ska ha.
Leopard leggins och halv lång vit t-shirt, hmf. DON'T KNOW (;

Nej nu måste jag nog ta och välja kläder och sen bär det av till malung, börjar kvällen som sagt hos Catrin :)

DETTA KOMMER ROOOOCKA ;D

puss


fräsch..

sämst på att komma på rubriker, men skit samma.
Nu är jag då nästan klar med mitt hemma spa fix. Prövade det där med gurka och citron, riktigt skönt! bara två tips sköj av ansiktet noga efter och skär gurkan i tunna skivor, annars fastnar dom inte på huden, hah. Jag gjorde det misstaget på några skivor. Efter det tog jag lite av citronen och använde till naglarna. Märkte väl ingen skillnad nu, men var iaf skönt. Så tog jag och tappade upp ett hett fotbad med lite pressad citron i och något annorlunda salt, som man kunde ha i badet också. Så skrubbade jag fötterna, efter det så målade jag naglarna, har precis lagt på sista lagret så det har inte torkat riktigt än.
Härligt som fan vare iaf att göra allt det här .

Snart blir det väl iaf sängen :) så jag orkar med i morgon ;)

puss


update.

Sitter här med ansiktsmask nu då :) riktigt skönt! Lekt/leker lite i ps också.


Ja, självklart dollar store är bäst ;)

<-- Ja här har ni då världens bästa bild på mitt öra, huh. Det är alltid något iaf.

Snart kommer mina 'kära' päron hem med en citron till mig, ska doppa naglarna i det. Då får man tydligen vitare naglar efter några gånger, måste pröva iaf!

Sen tänkte jag testa detta också som jag hittade på en blogg.

Uppfräschande ansiktsmask.

 Skivad gurka
 Pressad citronsaft från en citron
 Doppa gurkskivorna i citronsaft och låt ligga på huden 10-20 minuter.


skriver senare, måste nog ta bort ansiktsmasken nu iaf. Puss

16 april

hej :)
I går blev det film med Emelie. Åkte ner till malung och hyrde my best friends girl och rallybrudar. Riktigt bra, om jag får säga det själv, helt klart se värda. Sov där också, somnade vid fyra eftersom vi låg och kollade på massor av gamla kort sen vi var pyttesmå. Vaknade halv tolv, ringde då till tandläkarn och bytte tid, blä. Eftersom jag har apu då så funkade inte tiden så bra, men fick tid den 11 maj ist. Smart Maja (y) den helgen dissar jag hemfärden ju, hmf! måste ringa och byta igen, om jag inte skippar skolan på måndag och åker hem söndagen då, men det orkar jag nog inte. Och isf måste jag sova själv hemma,  mamma och pappa är i norge då. Så får se hur jag gör, vill bara ha det avklarat, hmf. HATAR TANDLÄKARN!

Nog om det, i dag har inte varit en bra dag. Sursursur. Men nu är det bra iaf. Ska nog ta och noppa ögonbrynen, lägga på ansiktsmask och måla naglarna, kanske något annat kul också. Lite hemma-spa blir nog nice.
Ska ta och beställa biljetter till E.M.D nu också, en dag innan, huh. Tror det blir billigare iaf. Längtar tills i morgon, blir nog förfest hos catrin iaf :)

 

15 april

Vaknade halv tolv för att mamma ringde och frågade om några skivor, uh. Gick upp och käkade frukost, och sen satte jag mig här. Vädret suger lika mycket i dag som i går, blä. Kan solen komma ? Det stod iaf att det skulle bli fint väder på fredag, hoppas allt att det blir det också då :)
Jag har otroligt tråkigt , ont i magen har jag då också, jag hatar mensvärk. Är inte bra till något, kan man få ha mens utan att det ska göra ont eller ? det vore ju iaf en aning bättre, men nejdå! så klart inte, blä.

Egentligen har jag inget att skriva om, men jag drömde att jag träffade Kenza, haha! I borlänge inne på h&m, och jag hade precis blivit tagen för snatteri och stod och väntade på min bestraffning med dom sket totalt i mig, tss. Wierd , Kenza hade värsta konstiga kläderna på sig och hon var typ skit snäll, hah. Ja, man kan ju inte precis drömma normalt.

Nej nu ska jag ta och ringa Emelie tror jag, sen visar det sig väl vad som händer.

puss

14 april

Egentligen så är det ju 15 april, men skit samma.
Jag börjar bli hungrig nu igen, hmf. Får väl ta och lägga mig snart, för jag orkar verkligen inte göra någon macka just nu. I går gjorde jag inte så mkt, släppte av malin på station och städade lite här hemma. Är grejer överallt, bara massa skit eller okej glas, prynadssaker osvosv. Eftersom dom håller på att städa ur både farmors och morfars hus, tråkigt men något som behöver göras. Så nu är det då en massa saker som ska bort och mamma och pappa håller på och delar upp mina och johans prylar typ glas och sånt skit. Så jag behöver nog inte köpa så mycket nyss när jag flyttar hemifrån, som jag dock hade tänkt att göra endå. Jag ska inte bli en sånn som bara sparar på massa prylar som inte används, nej.

Men jaja, nog om det. I dag har jag och emelie lekt då, om man kan säga så, huh. Iaf vi tog en sväng ner till malung, hyrde film och köpte hårfärg. När vi kom hem färgade vi håret på mami, mellanbrunt och blonda slingor, blev faktiskt lyckat. Men skulle kanske ha varit en lite mörkare brun färg, men skit samma. Vi gick och satte på bastun efter det och kollade på en filmen i väntan på att den skulle bli varm, dock fattade jag inte ett skit av filmen. Helt sjukt kass ! Så hyr inte ''the memories'' man fattar inte ett skit. Sen bastade vi en sväng, och spelade lite gittan, och Emelie åkte hem för en timme sen, och jag hamnade här.

Har suttit och kollat på omplacerings hundar hela dagen , men hittar ingen. Vet inte om jag kan ha en liten valp, måste ju typ stanna hemma hur länge som helst då för att den ska vänja sig och bli rumsren och sånt, och det tillåter nog inte skolan, nej. Men då skulle det väl vara bra om man kunde hitta en omplacerings hund ist ? det vore ju topppen, typ någon å 1-3 år kanske. Man hjälper ju hunden då iaf :) Men problemet är bara att jag vill ha en liiiiten hund, typ blandras ungefär papillon/chihuahua. Någon liten söt vovvsing som är kelig och som man kan bära och det. Man skulle ha bott i miami eller något, där finns det ju jätte många övergivna hundar, hmf. Jaja, får försöka leta vidare, något tips ? :)

men nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen :) får se vad som händer i morgon.
Ska nog beställa biljett till E.M.D också ! (;


Jag smälter, gud vad söta dom är!


puss



11 april

Sitter här vid datorn nu, jaha.
Torsdagen blev lyckad iaf :) Först förfest hos Ellie, sen följde jag, malin , ida, madde och cherry med jonas, boompe och några hem till någon. Vid tre åkte vi hem, mådde som jag förtjänad i går. Men iaf, bara slappis dag i går iaf.

I dag har vi solat i någon timme, sen gick vi till sundkvist fast hann bara gå 1 km då kom sunken och vi åkte med dom dit ist. Sen tänkte vi att vi kunde börja gå hem innan mamma skulle stänga, så det gjorde vi, men hann faktiskt enda hem innan hon kom. Så vi kanske har gått iaf 4 km i dag :) riktigt härligt. Käkade och hämnade här, precis lagt upp alla värda bilder på bdb sen i torsdags. Fick mina shutter shades i går , hoh. Snyggasaker.

Sitter och kollar på hundvalpar nu, är sugen på en liten pappillon eller Chihuahua, iaf en liten söt hund :) hmf, får väl se hur det blir med den saken.

Puss



9 april

har duschat, fixat mig ska snart packa klart allt och dra till malung ! :) riktigt skönt!
Blir party ikväll med brudsen och folk, ska bli riktigt skoj, känns som det kommer bli en sjukt  lyckad kväll.

nu måste vi skynda oss :D
puss


8 april

hinner inte skriva, bussen går klockan ett til borlänge :D
måste handla en stor fet väska, eftersom min är trasig, eno body och kanske något mer :)

puss

7 april

tjolahoppsan!
vill ni veta något roligt ?
Nu har jag lov! :) känns wonderfull. Sitter hos Malin nu, har precis kommit hem från en moppe tur med elin, superkul. Andra gången jag kör eu-moppe, hah. Mobbad jag är, fast första gången var jag ju dum i huvet och körde full själv!var kanske 10 cm från att köra in i moin morbrors raggarbil, lyckat (y) 10 poängare. Denna gång gick det oväntat bra, fast malin satt ju bakom eftersom jag har så korta ben och fan inte når ner till backen om moppen står som vanligt. hmf, hur fasen ska de gå om jag kör själv ? nykter då da, men jg vet ju hur det gick när jag körde full. hah, det visar sig väl. Iaf så körde vi ganska mycket i dag, var ju sjukt fint väde, lite blåsigt men skit samma. För att komma till saken, vi skulle köra till en badstrand, Emelie körde sin moppe först så jag skulle veta vart jag skulle, men så ser jag inte att det är två vägar, och vad händer? Jo men så klart kör jag upp på en väg till ett hus, OCH självklart står både mamma,pappan och dottern ute i det fina vädret, tror ni dom skrattade eller? Och till råga på allt så gick det inte så bra att stanna, råkade gasa samtidigt som jag bromsade, och självklart så höll vi på att ramla. Måste varit en rolig syn, hah.

Har inte hänt så mycket mer idag, men en bra dag har det allt varit. Jo förresten följde med malin till synsam och gjorde syntest, hah, stackarn behöver glasögon. Men det vägrar hon, så det blir linser ist :) skulle jag också lätt tagit, fan vad billigt det är med färgade linser med styrka! buhuu.

Men hur som helst, nu ska vi glo andra avenyn! love it, men jag hatar greger, hmf, cp xD

puss 

update

woho, käkat nu då¨! ruskigt äckligt var det, hm. Tog iaf med ett äpple från maten och åt på vägen hem, tycker ju inte om skalet på äpplena så värsta mycket, så jag tuggade och spottade ut det, hade gjort de ett antal gånger. Och sen springer en man förbi oss, pinsamt tycker jag. han måste ju ha tänkt ''vad är det för störd ungen som går och spottar ut äppelskal''. Jaja, och förresten ni vet sånna där bord som dom har på skolan, träbord som sitter i hop som en bänk, alltså utemöbler. Ja 3 st sånna har vi utanför lägenhetshuset, och dom stod i skuggan så tänkte att vi skulle flytta ut en av dem i solan. riktigt lyckat, såklart fick ju vi det till solen, men bara ett problem. Råkade nämligen få hela jeans legginsen fulla med trästickor, och i benet fick jag också. Så nu har jag suttit här med en pincett och tagit bort att stickor i jeans legginsen. snacka om drygt!

Men för att komma till det roliga, jag gick in på tradera och kollade på shutter shades, och fick ju bara lov att klicka hem ett par brillor. Fick dessa blåa skönheter för 79 kr + 20 kr frakt! Jag var ju den enda som bjöd på dem, hah. Men tänkte först köpa röda, men tyvärr hann nån lägga över mitt bud. Men mina blåa är helsköna endå tycker jag, hade lite beslutsångest om vilka jag skulle ha, alltså blå eller röda, men nu blev det blå iaf :) 


puss,
nu ska jag vara duktig och damsuga , så det är fint efter lovet när vi kommer hit ! :D

6 april

fint väder, kort skoldag & snart lov!
Jag ränknar timmarna till lovet, nejdå. Men i morgon är det sista skoldagen, slutar 11:20. Det känns toppen, ska bli skönt med lov. Ska slappa i solen, umgås med vänner och lite festande blir det nog allt :)

Fick iaf reda på svenska A betyget, jag ligger på VG ! Jag är faktiskt stolt över mig själv, jag har jobbat upp mina betyg mer än jag trodde själv. Även fast jag hade sämst betyg när vi började har jag nog iaf bättre betyg än några i min klass nu! :)
Slutade ju elva idag också, så gick hem och började städa. är nästan bara kvar att damsuga och kanske torka golven. Men det orkar jag inte just nu, är suoer hungrig var någon konstig mat i skolan idag, hmf! Undrar faktiskt om dom själva smakar av maten dom gör ? det tror jag inte! För då skulle den nog varit mycket godare. Skulle vara pasta och skinksås till middag, något som jag verkligen inte gillar, inte i skolan iaf. otur, jag som ville ha något mumsigt!

Men nu ska jag ta och fixa så det bara ät att damsuga när vi kommer hem, puss


enmajaengberg

5 april

hejsanhoppsan!
sitter på bussen till mora nu, är galet lång tråkigt att åka buss, och verkligen på söndagar!
jag har nämligen räknat ut att på en helgen åker jag , först från rättvik till mora, mora malung, söndag blir det buss till sälen, sen hem, och buss från mora sen rättvik. Och det blir ca 40 mil på en helg, MED buss. låter hemskt ju! tänk vart jag ist skulle kunna åka :o
hur som helst gick det bra att städa idag, hade inte så mycket städ, men vi fick inte så roligt rena stugor! Men pengar fård jag ju iaf :) förresten så har båda sidofacken på mig stora väska gått sönder, och jag skäms ihjäl, fick lov att  ta johans väska idag, men den är fan större än mig själv! blä, så malin bär johans väska och jag hennes, vilken ängel va?
Får lov att gå in på stadium och inhandla en i veckan :)

I går så var jag med karin, riktigt längesen! inte för att vi gjorde något vettigt, men det var kul ändå. Sen åkte vi ner och hämtade malin, hyrde mirrors och köpte frukt, vattenmelon är min drog. Riktigt bra film om jag får säga det själv, me intressant än läskig tror jag, om jag får säga det själv. Men så sjukt dåligt slut, kunden inte han ha överlevt ?
Jag hatar dåliga slut på filmer, för då sitter man alltid och tänker ''hur skulle det ha gått om... ''osvosv.

När vi kommer till rättvik blir det mat och sen duschen, känner mig som en uteliggare, tror inte malin vi ligga i sängen bredvid mig om jag är som en uteliggare.

Men jag tror jag börjar bli lite åksjuk, hah. Borde nog stänga av datorn en sväng nu :)

puss

4 april

Med sol i ögonen och humöret på topp!
Jag älskar vårkänslan, värmen solen osvosv. Har precis kommit hem från en timmes gående med sally :) rikigt härligt var det! Gick upp för en lerig backe också. Kan ju säga att sally inte var så ren när vi kom hem, så fic lov att tvätta lillhunden lite!
I går kollade jag på talang och delade åsikter, vissa människor är ju så dåliga! hah,

Förresten jag har fått för mig att börja ett nytt liv nu, gör som alla andra!
* inget godis (fast det äter jag inte endå)
* inga små kakor & sånt, om det inte är något speciellt.
*
Hinna med att gå varje dag, Mer en det jag går till skolan bara !
* äta nyttig mat!
* äta en frukt varje dag
* göra situps, armhävningar, benböj och sånt varje KVÄLL!


Hoppas jag håller detta också, jag vill ha strandkropp till sommarn ju!

Men nu ska jag nog städa lite, gå till karin eller bara slappa i solen lite :)
puss



Han var en av dom bästa, vilken röst säger jag ju bara ! :)

2 april

Nån som lurades i går ?
det gjorde jag, hah. Men det här året var jag iaf snällare med ljugsakerna! Jag blev faktiskt inte lurade, hm, eller jo av Emelie, den jäveln gav igen sen förra året. Men iaf var till falun och borlänge i tisdags :) blev en tröja, t-shirt, högkjol,leopard leggins, nya underkläder, tygskor, skinnjacka, tröja, jenas leggins och armand (; och sen ett litet hemligt köp.
 När vi kom hem tvättade och slappade, riktigt bra dag! Träffade en viss Emil blixt för första gången också, great!

I går var det film tajm, medn Pussy, martina, anders, malin och lucas. Kollade på ''the exorcism of emily rose'', riktigt bra faktiskt ! Sen hem och sova.

I dag var Jag och Malin lediga hela dagen, var tvungen att ta ledigt eftersom jag skulle till en sån där hals speciallist i mora. Och det gick ju inte så vidare bra, fick inte ta bort dom eftersom jag inte hade haft nog med besvär :s wierd! Men jag skulle ju tydligen ringa dit när jag hade ont i halsen, kärringjävel.
Sen gick vi in på kappahl och köpte lite kläder, legging, bh och tröja. Var in på willys och handlade lite wokgrönsaker, grädde och ost också. Efter det blev det fettomat på donken, en happy meal. Var riktigt tur att vi käkade där, för middagen i skolan var sjukt äcklig. Nu ska vi snart hem och sätta på tvätt, sen drar vi till Leon med martina, pussy och malin såklart , där ska vi kolla på the grudge 2 :) stavningen stämmer säkert inte. Blir nog brabra, Leon fyller ju nämligen år i dag :) enda killen i klassen, så ska nog förresten hem och baka en kladdis också !

nu måste vi dra hem.
Pusssis


filmen ;p

RSS 2.0