godmorgon

hejhej, vaknade tjugo över tolv. Damn, det är något med det klockslaget. Vaknade då både i lördas och söndas. Jaja, skit samma! Jag hostar ihjäl mig snart. Funderar på att åka hem, men känns onödigt. Får se hur jag mår i morgon, om jag orkar pallra mig till skolan. Tänker ju inte precis springa runt där och hosta som en gnu!

Måååste bli frisk tills i helgen..
Får helt enkelt sitta här och nöta farmville.

Har inte mycket mer att skriva, händer ju ingenting när man sitter hemma och är sjuk. Kul liv!

puss

OC & ansiktsmask

har nyss gjort en ansiktsmask, riktigt skönt! glott ett avsnitt av oc, sen ska vi nog glo ett till förhoppningsvis. Men dessa brudar ska ju till skolan i morgon, så får se hur det blir. Får se vad jag ska hitta på i morgon, helt själv till typ två eller nått. Då kommer possi med tvättmaskinen. Blir bra det! ska nog låna possis dator och kolla på one tree hill, måla naglarna och sånt där man inte hinner med. Dessutom måste jag göra läxa. Och vi kommer säkert få mer läxa i morgon, suck!

jag är slut efter en vecka typ, hur ska detta sluta?

 



för het ;) mohahaha


food

Hej igen, nu har vi varit ner och handlat och lämnat filmerna vi hade hyrt.
Ska käka pasta sås och spagetti . Yummie, ska ta och börja med maten nu. Sen blir det OC och lite läxa. Vid åtta kommer possi och martina så då får jag min efterlängtande hostmedicin, höhö.

Hannah flyttar till mora i morgon, och det käääääääänns toppen! Då kan vi träffas mer ! det är mer än great.

bye


söndag men rudolf

yey, jag ser ut som rudolf med röda mulen. GUUD! Jag tar snart livet av mig, vaknade åtta i morse var helt täppt i näsan, knarkade lite nässpray och sen somnade jag om och vaknade tolv igen. Då gick vi upp och kollade på OC sen käkade vi frukost. Åhhj, känns världelöst att vara sjuk :(

Skippar garanterat skolan i morron, fför jag vill bli friisk! Och possi skulle köpa hostmedicin till mig så det är great. Mår lite bättre i dag, dock hostar jag ist.
I fredas glodde vi på bröllops duellen, helt okej. Sen gjorde vi inte s mycket mer. I går var det hel dött, nästan iaf. Jag, malin, erika, julia och jenny kollade på Push men jag var för trött för att tänka så kollade inte klart på den. Ska göra det snart hade jag tänkt, den har varit skit bra än så länge.

Sen blir det bara lugnt i kväll. I morgon får vi våran tvättmaskin , supeeer! har tvättat hos julia och dom i helgen. Har inte mycket mer att skriva.

ska göra lääxa i kväll så jag har det gjort, och på lördag blire party , ska fira mig lite smått sådär :)


Buss

Sitter på bussen till Mockfjärd med malin nu. Ska hem till henne och hämta moppen som vi ska KÖRA till rättvik :o Hah, jag kommer ha ont i rumpan efter det. Dessutom har våra "dust it" kommit, så dom tar vi oxå med oss :) mjaou, det gillar vi! Seg dag i dag, iaf spanska o psykologin. Samhällskunskap var faktiskt roligt, fick en bra lärare ;) nej nu orkar jag inte skriva mer. Skriver väl ikväll kanske. Puss

onsdag

Hej, var ett tag sen jag skrev (?) Jaja, har haft fullt upp. Jäkla skola, har fått en massa läxa osv. Urscha, gillar inte det! Dryg dag idag, matte, kemi, fysik och engelska. På tal om engelska så ser våran lärare ut som i harry potter,HAHA! usch vilken lärare, får väl stå ut antar jag.
Regnt har det då också gjort, som tur var fanns rickard så jag inte behövde bli blöt. bra det!
Vi skippade väl egentligen matten så kom hem mer än en timme tidigare. Men det tar vi tag i sen, eftersom vi inte ''hade'' matte med ''cp-klassen'' så tyckte vi inte att vi behövde ha nå matte med våran vanliga klass heller. Och ni som inte fattar ''cp-klass'' så är har vi matte med sp08 för att vi behöver räkna matte B . Märker väl i morgon om dom tyckte det var en dålig idé att gå hem.

Skit samma, vi har iaf ätit supergod mat idag! Klyftpotatis, bea sås och kyckling. Jag och malin funderar starkt på att bli kockar istället för veterinärer. Gjorde lite läxa efter maten också, och nu har jag precis duschat. Sitter här och försöker få hit Anders men han skulle ut och skjuta lite, så får se hur det blir med den saken.

Nej nu ska jag nog joina dom andra :)
puss


Våran engelska lärare ;)


våran mat , yummie!

jag är en vampyr ;)



Ooh, men det bästa är ju i slutet!
prick 3.08 , lyssna där!

hur som helst vaknad jag tjugo över tio helt by my self! duktigt.
Nu ska jag ta och fixa mig, och borsta tänderna noooga.  Ska till tandläkarn strax, fyfan. Jag är nervös, hatar det. Men det kommer gå bra det vet jag, dom ska ju göra samma sak som dom brukar göra. Åh, jag önskar verkligen att jag inte hade slagit i mina tänder i bryggan för 4-5 år sen?! då hade jag sluppit dessa regelbundna besök hos tandläkarn. Jaja, det är som det är. Men snart slipper jag det iaf ;) perfaaaaa!

nej nu måste jag göra mig klar, ska åka om mindre än en timme.
puss

dust it!

http://forhair.se/?artnr=OSIDUO


dessa godingar kommer i veckan, can't wait!
det är så sjukt bra, håller i sig hela dagen, man blir inte fet i håret och man får värsta snygga volymen :D
jag prövade Possi's efter det så beställde jag och Malin varsin ;) var ju superbra att det var två stycken för 199:- också.
Vi ska hämta dom hos Malin när dom kommit och då ska vi passa på att ta med moppen till rättvik, vi ska alltså köra 5,5 mil på moppe! aaj, längtar inte, kommer ha ont i mitt ass. Men blir mycket bättre med moppe i rättvik :)

Förresten ska jag hoppa i sängen nu, ska till tandläkarn i morron klockan ett! Efter det kommer Emelie och hämtar mig, vill inte gå dit själv. Men emelie jobbar till två så... Jaja, får hoppas att det går bra. Jag har en extrem tandläkar skräck :(

Tatueringar!

Okej, det är mer än ett år kvar tills jag får tattuera mig :) då ska jag och mamma göra det samtidigt o hon betalar min, iih!

Sitter och funderar på något av dessa.


Tassar ungefär så där, fast isåfall ska dom börja längre upp! Annars en Carpe Diem tatuering, i svanken eller nacken tror ja :) är lite sugen på stjärnor men alla har ju det ! Men men, jag har ju tid att bestämma mig på så.. Men vart gör det ondast att gadda sig ? nacken, svanken eller där tassarna på bilden är?!


ÖGONTATUERING? ehum, usch vad ont!



Men vissa är ju lite kreaktiva ;) men inte skulle jag vilja gå runt med ett öga sådär, haha!


Eller läppen, tungan eller örat?
nejtack!



söndag!

Skrev allt i två inlägg istället blev lättare så. Jag jobbade i kanske en timme i dag, hade verkligen ingen ork. Sen jag kom hem har jag bara packat en massa, ätit och unna mig lite ben&jerry's. Fick lov att smaka denna, är faktiskt bara den 2:a som jag köper. Dock smakade jag half baked & cookie dough av malin och peter i fredas. YUMMIE!
Phish food var ju också god, fast lite för mycket choklad för min smak.



ghoost och min 'fina' utsikt från mitt fönster ;)


jag känner mig rik (y)








lördag & Söndag

I går efter mitt lilla utbrott på hon som skickat ''ipoden'' så drog jag och Mamma och övningskörde :)
damn, jag är grymgrymgrym! Måste bara ta kursen nu också så jag kör lagligt !

Sen åkte vi till Emelie, lekte med Tjorven och jag blev kvar där. Vi kollade på The green mile och jag grät i slutet, uscha den är hemsk men ändå helt grymt bra!
Vid halv två åkte vi upp till lima och hämtade martina och robban, sikket party det var där. Massa limingar!
Somnade vid halv fyra!
Jag vaknade elva av att lill kusinen ringde mig. Sen kom Tjorven upp i sängen och gosade med mig, iih söten! Jag fick henne att bli busig sen så hon bet emelie i näsan , fint uppvaknande.

Bilder på Tjorven!








HAHAHHAHAHAHAHHA! hon gäspade :)






ipod ?! NO WAY!

Hooola
I går när jag kom hem såg jag att jag hade fått min älskade ''ipod'' var glad och öppnade paketet, MOOOOORR! då blev jag en aning sur, då står det MP4;a på förpackningen men den ser ut som en ipod...Jag betalade fan för en IPOD NANO 4G NY! men icke icke, och inte gör det då saken bättre att hon är helt jävla dum i huvet!
 ja jag köpte den på blocket!


Hej, fick ditt paket i går! Har du möjligtvis skickat fel till mig? För jag fick nämligen en MP4a istället för en ipod nano. Så svara så fort du sett detta. Kan du skicka ditt telefonnummer , så vi kan höras av över telefon. mvh Maja



Nej jag har skickat rätt! så vad är problemet det är inge fel på den funkar och den är ny? tyvärr är jag inte duktig på och se om det är nano lr mp4 lr vad du snackar om. finns de något mer att klaga på ?nej!!!!



Och inte fan skickade hon något nummer heller! Tänker skicka tbx den och jag ska ha tbx  mina pengar! Annars ska jag då anmäla henne, damn.

Visst har hon gjort fel?
Man ska ju ha koll på vad man säljer!!!!!

Hos Malin.

Hej, nu sitter jag hos malin. Idag var det en seg dag i skolan, dock en massa skratt och bus med våra små pojkar ;) vi tar väl hand om dom! Efter vi slutade följde vi leon hem och satt där tills bussen gick. Elin åkte hem nyss, jag,peter, malin och elin har sjungit som satan, så nu har vi typ ingen röst kvar!  Alltid lika skojj!

Förresten har jag och malin beställt dust it!
2 st för 199 kr, gratis frakt + 35 kr om man tog faktura! det gillar vi, får dom i veckan. 

Och min ipod har kommit, ska pussa på den i morgon :)

nu ska vi hoppa i sängen.
godnatt.

torsdag, segsegsegt.

känns som klockan aldrig gick framåt idag, fyfan!
första skoldagen, känns som om det vore den sista. Nej men ungefär, suck dagen har gått segt sakta sen tolv i dag. Började nio med upprop i aulan, sen vidare till klassrummet med en till i klassen :) en kille dessutom, det gillar vi! Så hon har leon någon att leka med, nejdå leon är fortfarande våran lilla maskot eller nått sånt. Hur som helst fick vi schema idag. Jag gillar inte mitt. Slutar inte TIDIGARE än TRE en enda dag. Drygt? en aning....

Har haft två vanliga lektioner i dag, spanska och psykologi A , var helt slut å min hjärna lyssnade inte. Hat spanska med ettorna, suck dom äger oss! Sen psykologi i tre timmar efter spanska UTAN någon rast emellan. Jag hängde knappt med. Men blev en massa skratt eftersom vi var så övertrötta.

Anders kom hit en sväng så vi var nere och handlade mat, grillad kyckling och potatissallad blev det, mumma!

Nu ligger jag i sängen och är trött som en liten gnu, blir tidig säng i natt!

La oss tio i går men somnade inte förens två, Jimmy och Anderas kom hit vid tolv så vi satt och snackade ett bra tag med dom.



sovande malin








oj, man ser inte mycket. Men det är inte roligt nej ;)

nu ska jag joina Martina, Possi och Carro .


Huge Lips Skinny Hips

Huge Lips Skinny Hips av Purple Lab NYC , oj. Vad folk kan komma på saker, man får nog aldrig sluta förvånas. Tydligen ska detta läppglans ge dig snygga läppar men det är inte allt, utan det ska göra så att du inte blir sugen på godis och andra onytigga saker. Har kollat lite på internet och tydligen ska detta inte alls fungera, utan det är bara ett riktigt snyggt läppglans. Men att det skulle hindra dig från att inte bli sugen på sötsaker är inte sant ;)



sovdags!

Hej, nu ligger jag och Malin i sängen och lyssnar på James blunt. Like it!
Idag drog vi ut fotäljerna på verandan och stekte järnet, hur varmt som helst. Gjorde spagetti och pasta sås, jag är grym på det förresten, super gott.
Martina och Possi döck upp vid fem, åkte ner och handlade lite stuffs. Sedan fick vi besök av Mattias och Erik och åkte med dom och fikade i skolan.. Haha, en massa ettor som bor på skolan var ju där. Ojoj, såg en sjukt skabbig kille! Hur som helst träffade ju våra små bondepojkar också + leooon, han fick en kram dock verkade han inte tycka det var så okej. KILLAR!

Nu ska vi snart stänga av denna lilla sak och sova, har sovmorgon till nio i morgon. Och efter lunch har vi psykologi A , great.

gooodnight


faaail

hahahha, damn!
IG på matte B , andra gången .
Fick 7 poäng nu också, suuck! nu hade jag inte ens räknat, men men. Skit samma, får göra om det i Januari igen ;) är inte ensam heller, Malin och Elinor hackar på också ! ååh, våran klasss.
Och damn med ettor det var då, dom är över 200 st tror ja. Jaja nu ska vi rigna och fixa skjus ner på byn, inhandla lite stuffs. Sen kommer martina och possssi :D


puss

nationellt prov.

Gick upp halv sex, faktiskt! Satte på te vatten och gjorde mackor, mums!
Om en halv timme ska vi dra till bussen, måte ta och klä på mig nu, så orkar inte skriva mer.
Vi har nationellt prov i Matte B (!!!!) idag! damn , har ine gjort något på sommarlovet, eller jo 3 tal ;o

så önska mig lycka till.




ont i halsen och nyinflyttad ;)

som sagt rubriken säger allt, jag har så sjukt ont i halsen! kan nästan inte äta, fick lov och göra mig te så jag skulle få i mig mackorna! men det gick ner som tur va :)

Snacka om att det ska bli gött att bo här, fint och dubbelsäng, dock delad med malin men det funkar finfint!

Jenny, julia, carro och simon kom och hälsade på oss, sen drog vi hem till dom och kollade hur dom bodde. Niceprice.
Kollade på En shoppaholic också, boken och filmen skiljer sig så sjukt mycket! men den var helt okej, hade väntat mig att den skulle vara bättre, men den får fyra av fem toasters!
 
nu ska vi göra något annat! puss





flyttar om 1 timme

YEY, äntligen har dagen kommit ;)
längtar till att få sitta framför tv'n och mysa med my friends ! så mysigt.
Tyvärr kommer inte possi idag, utan imorgon. Ska iaf träffa Lisa, Jenny, Julia och Jenny i dag när vi packat in allt skit ! dom bor itne så långt ifrån oss så det lir perfaa.

Förresten i går åskade det som tusan här, och det höll i sig i några timmar. Så jag och mamma satt och spelade uno, hah. Var trevligt det också :)

Nej nu måste jag verkligen dra, hörs när vi fått ordning på alla grejer, så kan jag slänga upp lite bilder på våran stuga.



the creeeeeeew

-har inge bättre bild på mig och malin, höh.

överskattat.

är inte bilddagboken lite överskattat ?!
dom har fan problem med servrar hela tiden !!

hmf :o




nej nu ska jag gå och äta lite mat, sallad m.m .

mums

VITAMIN FOCUS



USCH!!
Fick för mig att pröva en sån här i går, alla skriver ju att dom ska vara SÅÅÅ goda! hell no, fyfan, finns det något äckligare?
Smakar som utspedd saft, alltså vatten och LITE saft.. Jag trodde jag skulle spy, uscha!
Och varken Emelie eller mamma tyckte om den.. Den innehåller bara en massa socker läste jag nyss på en hemsida.

17 :- för utsedd saft, uhj! då köper man då hellre en saft flaska och blandar så man får RIKTIG saft.

Hemsk dricka , check!

duktig idiot!

Oj, råkade vakna någon timme senare än vad jag menade, närmare bestämt 11:45.
Jag sov i mammas dubbelsäng (pappa är i norge o jobbar) och plus att deras säng är sjukt mycket skönare! Jag hade glömt ta ner min mobil, och orkade inte hämta den uppe så jag bad att mamma skulle ringa och väcka mig klockan tio. Men jag sa ju inte att jag hade mobilen uppe! Så hon har suttit och ringt på min mobil och trott att jag skulle vakna, men sen pratade jag med henne och tydligen HADE hon ringt på hem telefonen också.. Jag måste sovit som en gris :)

Hur som helst gjorde ju inte det så jättemycket men jag hade tänkt att jag skulle vänja mig lite med att gå upp lite tidigare..



yoghurt med egen blandad musli & oboy :) yummie!



.

nu måste jag sova!
gud jag kommer inte klara av skolan om jag ska hålla på att vara uppe halv nätterna!
Ska komma upp TIO i morgon :)

gnight.

feels like heaven.

tjue, idag vaknade jag vid elva. Hade klockan på halv elva men jag är duktig på att snooza! hur som helst gick jag ner och åt frukost, och anders ringde precis då. Pratade ett tag, sen sa han att han var hos mig om tio minuter, såklart trodde jag han inte. Men ack så fel jag hade när jag såg att han kom med bilen, hah. Han hade åkt från rättvik för att hälsa på ;) riktigt trevligt!
satt och drack kaffe och fikade med pappa och dom pratade om jackt (?) tråkigt.. Sen satte vi oss ute i det fina vädret och då döck daniella och johan upp så vi satt och pratade. Sen skjusade vi johan och daniella till hon eftersom j har förstört sin bil! lyckat.  Anders var hungrig så blev ett besök på den välkända pizzerian Forsen.
 Efter ett mål mat åkte vi hem till mig igen och satte på ''I know who killed me'' men hann inte se klart den, för anders vart hem och gå på kalas.

Åkte till Emelie och färgade hennes hår sen hem och tog ett långt bad, ansiktsmask+peeling och lite bastu! skönt det.

I morgon SKA jag packa! punktslut, flyttar fan på tisdag, can't wait!
ska bli så grymt skönt.
Maja, Malin, Martina & Posssi
- grymt gäng.

today

idag har jag jobbat lite, inte alls länge hade ingen ork. Min lilla kusin på 8 år komma och hjälpte mig i kanske 20 minuter då tröttnade han, ''Maja får jag hundra spänn nu?'' hm, nej men bra betalt isf ;)
han sprang runt och kastade vinbär på mig och sprutade vatten, trevlig unge det där :) förresten fick jag faktiskt en godis av han, gulligt!


När jag kom hem gjorde vi grillat med massa sallad och bea sås, mumms säger jag bara! Sen har jag väl snackat med malin om tisdag osv.. Läst lite i ''en blomma i afrikas öknen'' grymt bra!
Och packat, får se vad jag ska hitta på i morgon, kanske hälsa på karin , så vi hinner ses innan skolan börjar :)





1 bashögtalare med inbyggt slutsteg + 2 st sidohögtalare nätadapter .
dessa hade jag och malin tänkt vinna på tradera! är uppe i 150 kr nu, får hoppas att vi får dom ;) skulle inte sitta fel med ett par schyssta högtalare! måste ju ha bra ljud om man ska ha fest i stugan, annars funkar det ju inte.

patetisk människa!


''jag startade trenden''

Hmf, våda startade trenden ?!
Företaget som först gjorde dessa skapade trenden och jag kan tänka mig att det fanns hur många miljoner som helst som hade en sånn här mjukisdress innan lilla Kissie fjanten köpte en, rätta mig om jag har fel.

Jag tycker bara människan är patetisk, jag läser hennes blogg men stör mig så enormt på henne. Det enda man snackar om henne är ju skit! herregud, '' hej jag är så snygg och naturlig'' visst läppförstorning och snart bröstförstorning! tss, visst hade det varit kul att tjäna en kosa på sin blogg, men inte på detta sättet.
Hon provocerar alldeles för mycket, hatar unga mammor, hatar sin lillasyster och ja gud vet vad.

Vem har sagt att en mamma måste vara gammal för att vara bra?
kan inte någon bara läxa upp denna brud..
snart har hon nog inga riktiga friends kvar ;)

OCH förresten kolla in brunkrämsranden på bilden jag ringade in !  haha

kläder

jag lovade bilder på det jag köpt i norge och i borlänge, så here you got! eller hur det stavas.


trosor & bh från hm, 129 :- 79 :-


bikini från cubus, inte samma färg i verkligheten, mer rosa. typ 150 :-


två linnen från hm 50:- st, allt annat är från cubus, sjal 30:- bh 70:- tröja med knappar 70:-

mjukisdress från cubus 140:-


parfym från cubus typ 100:-  reaaa ;)


parfym till bror , 70:- tror ja.


t-shirt från cubus , 30:-


allt från cubus utom trosan&bh'n, t-shirt 50:- linne 40:- och trosa typ 10 :-

snacka om att mycket är från cubus, men eftersom det är den bästa klädaffären nära där vi bor i norge så hängde vi där! var ju världens rea där också, så det var ju nice ;)
har 2 st t-shirtar någonstans också, :)

när trollmor har lagt....

nu ska jag faktiskt ta och sova, blir att gå upp halv tidigt i morgon eftersom jag ska jobba en stund! blev inge parken för mig och Malin nu, men vi tar igen det när vi börjar i rättvik ;) party!

jaja, kan ju lägga upp bilder på vad jag har köpt i norge och i borlänge i morgon :) orkade inte idag, sen måste jag till Emelie och snatta tillbaka några av mina kläder också !

godnatt
puss

inte ens 4 dagar kvar :DDDDDD iiih!
cant wait!

kina, jobb & sallad.

har ju käkat på kina idag med familjen, farmor och ronny! var gott, men var inge sugen och inte hungrig heller, menmen. Sen åkte jag iaf och jobba i 3 timmar typ, hem och gjorde sallad, gotti!

sen har jag inte gjort mycket mer idag. Betalat ipoden, så den kommer väl nästa vecka! hoppas fan den har kommit på tisdag iaf, för då flyttar jag :)
nog om det, ska nog ringa bögmalin  nu en sväng.
Dissade parken i morgon, huh. blir hemma istället !

puss

skönhet

grr8!
Idag var jag som sagt i borlänge med malins familyyy , stavningen får duga. jaja, iallafall så köpte jag 2 linnen, foundation och bh med en trosa till ;) raawor! Tänkte bli lite ekonomisk faktiskt, dock hittade jag inget mer än det heller, så är kanske inte så konstigt att jag är ekonomisk idag. Och inte hittar jag några pumps heller.....MORR! får ta och köpa på internet.

Kom hem vid sju, kollade på nya dvd'n, med blu-ray och allt sånt , funkar bra! Sen skulle jag gå ut och ta mig en sånn där sockerärta och tror ni inte att det är en SPIKJÄVEL som sticker ut och jag fastnar med mina byxor:  :( så nu är mina ljusa gina jeans leggins trasiga , och det är inte lite heller !!!!!!!! ännu med MORRR på det. Men jag skulle få pengar av mami och köpa nya för , höh. Förresten så träffade jag Hannah i borlänge, snacka om att jag blev paff ! men det var kul , saknar våra dagar i malung :(

har väl inte mycket mer att skriva! I morgon ska iaf min familj ut och äta på Kina med Farmor klockan ett, sen ska jag jobba. På lördag blire också liite jobb innan jag drar till mockfjärd , är inte helt bestämt men isf blire party på parken i dala-floda.. Blir nog så, hoppas vi!



DENNA SKÖNHET BLIR MIN INOM NÅGRA DAGAR !

borlänge

hejsan hoppsan, jag är sämst på att updatera! Men jag ska bli bättre, och med bilder och allt :)
sitter hos malin nu, ska till borlänge så ska börja göra mig i ordning nu.  Får se om jag hittar något, dessutom ska vi kanske till stockholm 22-23 med klassen, eller ja 10 st från klassen iaf! och då rycker typ 1000:- till boende, grönan och buss dit ! Sen ska man ha mat och kläder också .. Jaja, blir dyrt like hell ! Men det visar sig hur det blir.

Puss


betyg ;)

fick mina betyg förra veckan, lite bättre än i nian måste jag säga ;)
mjaaou !


gyllene tider & fettomat!

okej nu är ja äntligen hemma, eller kom hem två! har duschat och packat in allting nu, malin åkte för en timme sen kanske så nu sitter jag här själv. väntar på min kebabtallrik och Emelie ! huh, tjockar oss idag..
Får se vad som händer sen, är sjukt trött! ÅÅÅÅÅH nu vill jag ta självmord, fan nu kom våra tyska ''vänner'' skit också! det hade jag glömt, orka .. Jag ska nog åka till Malin i morgon tror ja faktiskt, så blire nog. Bara jag slipper tyskarna, dom är dryga osvosvosv... PAAAAAAAAAAAAAALLA!

nej nu ska jag ta och göra ngt annat, slänger in bilder ikväll.
puss




Dalarna!

Nu är det inte långt kvar hem, om 40 minuter är jag hemma (y) så skönt! Packa ur bilen och sen duscha , det är det första jag ska göra.. Känner mig inte så Fräsh när man suttit i en bil i sen klockan tio i går kväll. Vi åt frukost på något hotell i hudiksvall, var inte så rockigt faktiskt! Nej nu ska jag ringa emelie :) lägger in bilder ikväll. Dessutom har min mp4 tagit självmord, blir att kolla på ipod! Tur att malin inte använde sin mp3 så jag fick ha den , hon har ju sin mobil :) puss

Sweden !

Hello! Jag är i sverige nu, Huh. Eller ja vi kom väl hit i fredas, men vi sov i tärendö i natt, och nu har vi åkt vidare iaf! Hur skönt som helst, är hemma i morgon runt tre kanske :-D åh, jag ska nog träffa emelie i morgon oxå , iih! Lägger In bilder från veckorna när jag orkar. Men nu ska jag försöka sova lite så det går fortare hemåt, har 88 mil kvar så... Usch, det lät hemskt! Puss o godnatt

hemfærd!

Inatt åker vi hem, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad skønt det ska bli! sveriiiige in my <3 !!!!!!

jaj, ær iaf i sverige i morgon, då måste jag fylla på mobilen också ..
och nu ska vi ner och kolla vad som hænder i byn, ær vadsødagarna nu så ær væl folk nere nu iaf! Sen blire væl sækert lite klæder ;)


nej nu ska vi åkte ner och sen sæga hejdå till alla slæktningar :)

puss

hola!

sitter på biblioteket nu med Malin!
dock ær det en massa utlænningar hær, dom tar øver norge! :o
jaja, åker nog hem på torsdag eller fredag ær iaf hemma på lørdag eller soøndag! yey, skøøøønt skare bli!
Nu ska vi dra hem eller nått !
får se vart vi hamnar..

puss

RSS 2.0