skinnjacka!




Intresserad?
kan skicka fler bilder isåfall!

alla kommer väl ihåg Paradisio-Bailando ?!

Jag kommer ihåg låten så väl!
När ja gick i kanske trean tror jag, så hade man ju discon och sånt på skolan och då hade vi uppvisningar. Jag minnas att  min bror, emil och jonke var kizz, sen var det väl några fler med också :) sjukt sött!
Men för att komma till saken, Paradisio-bailando, hade dom gjort om texten till ..

refrängen gick ; string och tanga, alla snören i din stjärt , snören i din stjärt.  String och tanga, alla snören i din stjärt , snöören i din stjärt.

Alltså precis innan dom börjar sjunga Bailando på riktiga låten sjöng dom detta! hah, den var det något mer också, men kommer inte på det nu! Dock minns jag att Emil (som sjöng låten då) fick sjunga den en gång till, alla var som galna och han var nya flickidolen. Ja jag var också ''kär'' i han, dock är han ju min fyrmänning ;) ! småstadie kärlek (y)


 

grymgrymgrym !

hejdå hejdå huset !

Skit också, fick inte huset i rättvik. Men tror inte det hade funkat ändå, eftersom det krånglade för Johanna och tove. Dessutom var hyran rena rånet.. Jaja, ringde iaf till Persborg istället. Där har vi garanterat boende, så där kommer jag , Martina, Possi och Malin bo :)

Nu ska jag faktiskt åka och jobba!
puss



Hejdå huset !





Hej Persborg!


?!

jag hatar detta!
om drömmar kunde slå, då skulle jag vilja att mina skulle göra det!!!! men det funkar ju tyvärr inte så!
hur gör man för att få bort en jävla person ur sin hjärna och hjärta ? tänk om det kunde finnas något piller till det :o det skulle vara så jävla bra ju!

jag hatar att jag gillar dig, daaaaaaaaaaaaaaamn!



försviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn!

30 juni

sista juni ! yey, snart dansbandsveckan, och det känns grymt bra.. YES ! 2 veckor kvar, dags att börja fixa lite saker nu då. Eftersom allt kommer vara slut sen :o

Nu vet jag inte vad jag ska göra, om jag ska ringa mamma och åka och jobba eller om jag ska hitta på något annat.. Är trött som satan! hmf, ska dra ner och kolla om mina betyg kommit, som dom säkert inte har! jävla äckel skola...  Jaja, har suttit och kollat på lite klipp på Michael Jackson på youtube, han var 'king of the pop' i ett fängelse. Dom tränade en hel dag/natt och sedan uppträdde dom för folk.. siick!

sjukt!


Nej nu ska jag ta bort gårdagens smink, myys! råkade somna med det.. Sen får jag se om jag ska jobba eller inte .
puss

updt.

nu ska jag faktiskt lägga mig! det kommer ju en dag i morgon också, får se om jag ska jobba. Mamma börjar nio, och då orkar jag inte gå upp. Så skulle ringa när jag hade vaknat ! iih, tur att man jobbar så man får bestämma tiderna själv :) tummen upp!
Dessutom ska jag jobba fredag, lördag och söndag nu till helgen. Cashen börjar rulla in hörrni! Tydligen finns det ett till nät som jag kunde ta bort och få mer pengar, oh det börjar arta sig..

Vatten med hela glaset fullt av is + ett sugrör = Min drog .

Förresten checka in denna bruds blogg! hon är grym på att göra armband, iih! jag ska tammefan beställa ett tror ja ;)
http://iinaaa.blogg.se

Sängen var det ja!
godnatt.

This is the bombnedslag!

yeah, right! det ser förjävligt ut...


Mamma får nog snart rycka in och hjälpa mig!
Det som är på bilderna ska slängas och ges bort, nästan allt iaf.
fyfan vad mycket skrot jag har, som mamma sa igår ''vart har du haft allting?''
jävligt bra fråga faktiskt!

   
Jag har iaf lyckats sotera, örhängen, armband, halsband, ringar, sminkborstar, ögonskugga, läppglans (har hur många som helst!) och nagelsaker nu! Har typ hur många lösnaglar som helst märkte jag, hah. Dessutom var det hur mycket smink som helst som jag inte använde, så kastade säkert hälften av det jag har haft. hah, typ sånt där frida smink/läppglans som man fick osv.


Klockan fick jag av amandha när jag var där :) gulligt va?
hon använde den inte så då fick jag den! iih, tycker den är snygg.

Tro, hopp & kärlek silver, (har ju ett i guld också!) som jag fick av Isabella, johan ex..
Hon har nog varit en av dom bästa han har varit tsm med! Hur snäll som helst och alltid glad :)
träffade ju henne sist när Malin tog hål i naveln.

29 juni

Hejsan!
Kom hem för kanske lite mindre än 2 timmar sen. Tyvärr jobbade jag kanske bara en timme, innan min mage sa till att det var nog. Känns som att mens är en onödig sak i livet, just nu iallafall! Så jag gick in till morfars gamla hus (några steg från affären) och la mig i sängen, som är min!! (ska ta hem den när jag är klar med rummet, dubbel säng ypu know) skönt var det, sov i en timme. Men blev dock inge bättre, och hade inge alvedon heller så mamma fick skjusa hem mig istället. Så blev inte mycket till jobb idag, suck! Jobbar i morgon istället tror jag...

Men ialla fall så har Malin ringt för en stund sen, ungen operarade ju halsmandlarna idag! Så nu ringde hon, och hade sjukt fin röst, ja jag är ironisk! Lät som hon hade tagit hål i tungan eller nått liknande. Hon skulle ringa ikväll igen, eftersom hon måste stann kvar på sjukhuset till halv nio för observation! Stackarn kommer inte ens få röra på sig mycket, sola eller äta riktigt på över 2 veckor! hm, får se om jag hälsar på henne senare i veckan med lite glass :) Men det roligaste smset fick jag då innan hon skulle sövas ner ; ''Hah, du! Jag har det värre! narkosläkarn sa att medans jag sov skulle dom stopppa upp en smärtstillande tablett i röven på mig >,< omfg! tur att jag sover! <3'' 
Mysigt va? i röven av alla ställen, jag vet då inte vad jag hade sagt om dom sa så!

så känner jag mig just nu, tummen ner!

Nu ska jag fortsätta lite i rummet :)
Jag ska bjuda på en bild ikväll, så får ni ser hur det sur ut nu! boooooooombnedslag, börjar funderar på om saddam hussein har varit här :o ?

On a road of feeeeeeeeeeeeeelings.

nej jag hatar rubriker egentligen , därför är det lättast att skriva ''ex; 28 juni'' . Jaja, nog om det.
Jag har inte gjort speciellt mycket idag, är strax klar med det där jävla nätet, men getingarna blir galna på mig. Dom flyger efter mig och jag springer, ja jag vet att man ska stå still, men jag klarar verkligen inte av det! hemskt.

I morgon blir det jobb i några timmar, ska upp halv elva ! Duscha och käka frukost, sen blir det sundkvist och invenstera.. Drygt. Men jag får ju pengar ;) behövs verkligen till dansbandsveckan vill jag lova!

Har städat en massa i rummet nu på kvällen! hittade massor av smycken, halsband, ringar, örhängen och armband. Memories ! Har dessutom hittat mitt ''tro, hopp & kärlek'' halsband som jag fick av Isabella när jag konfimerades! och tydligen har jag ett exakt lika i guld också, hah. Hittade ett halsband det stod ''martin'' på också, hm oj vad längesen jag köpte det! Och nej det är inget sånt där marknads halsband ;) är typ med bokstäver och strassdiamanter, huh. Vilka tider!

Nej nu måste jag bege mig mot sängen :)

godnatt.

bilder ! :)


Jacob och Marcus höll mig sällskap på tåget i fredas :)!


Emelie, om ni trycker på att se bilden stort syns det att det flyger omkring en broms där :o (stavning)

Precis badat, och nu är jag bränd!
huhu.


varmt varmt varmt

gud, det går nästan inte att vara ute! är sjukt varmt alltså, avlider snart.. Tänkte sola lite med det ville inte min brända kropp , hah. kasst, men hittade inte någon solskyddskräm heller så det var ju skit samma. Får inskaffa en ny i morgon, har förmodligen tappat bort den förra, hmf!

Jag vill bara åka och bada nu, alltså fatta vad skönt det skulle vart ! men tänker inte åka själva, Emelie är bakis, karin är inte hemma, och hannah vet jag inte,  haha :)
nej, nu ska jag dra från datorn,
puss


frestande ! :o

27 juni

sämst på att skriva, orkade inte i går egentligen orkar jag inte nu heller.
Idag drog iaf jag och Emelie till dammen och badade och solade i över 5 timmar, snacka om att jag är bränd nu!
men jag blir ju brun sen iaf. Var varmt i vattnet också, så det var ett plus!
Sen har jag inte gjort mycket mer, duschat och så.

Malung är så jävla tråkigt nu förtiden ;s
Förut var allt bättre, innan man flyttade till rättvik. Då var man med sina vänner och vi kunde bara gå runt och snacka i timmar, ta en glass eller så. Men sen jag flyttade till rättvik så har det bara varit att man umgåts när det varit fest! nästan iaf, det känns ju förjävligt!! Liksom trodde man höll ihop efter man flyttat också, men allt blir så annorlunda då. På helgerna när man är hemma så har man typ inte tid, är trött och har läxor och prov osv.. så det är ju ganska dåligt! Fan vad jag saknar tiderna förut! umgås ju fan inte med nån av dom jag var med förut, kaaaaaasst..
kul att vissa 'svarar' på sms man skickar också, naej! då känns det ju ännu bättre. fuck !

Jag vill till rättvik, där hittar man då iaf på något! och där hör folk av sig, malung är ett skitställe helt enkelt.. Så är det bara. Jag tänker då inte bo här när jag blir stor. Och ja jag är fan sur, hm, lite för lite sömn, och dessutom hade jag velat åka till rättvik ikväll! men visste ingen som skulle dit så det sket sig ;s

nej nu ska jag sova.

puss


dessa tider saknar jag!

Tråkigt!

Hejsan! Sitter på bussen nu, fyfan. Det skulle ha varit tåg men nejdå, så Klart blire buss ersättning ;s hatar när det blir så! Har iaf varit med Elin och Amandha nu , satt och pratade och sånt. Och Amandhas lillebror klämde sin tå i dörren idag, så han värsta blödde och dom fick åka på akuten med han, men det var inte så farligt, men stackarn haltar nu ;s På vägen till Mockfjärd fick jag trevligt sällskap av jacob och marcus :) det gjorde tågresan roligare! nej skriver mer när jag kommer hem. Puss

onsdag & torsdag :)


bada :)

Elin

En maja, och jag är fan ganska brun iaf (a)

En Mongo Amandha ;) haha.

Badplatsen.

Äter glass.

M&A

M&A

Damp :)


Och jag kan inte äta glass som ni ser, det rann bara ner efter kanterna!
Allt strössel :o , det som är så gott!

25 juni

Oj vilken dag !

Jaja, börjar väl med att skriva vad vi gjort idag, sen slänger jag in bilderna i andra inlägg eller nått sånt :)
Vaknade vid elva, så gick upp och åt frukost, yummie. Sen drog amandha och elin hem en sväng, så jag och malin gick ut och stekte i solen. Vid halv ett kom Elin, så jag, elin, malin, malins mamma och amandha åkte upp till tansen och badade och stekte tills klockan var två. Då åkte vi hem och åt plättar.
Och stekte lite mer i solen, sen skulle malin och elin tanka sina moppar. Och kortet fungerade inte, och inte tog dom sedlar där heller, så malins mamma kom med bilen. Och vad tror ni händer då ? JOO, så klart fungerar kortet. Fast vi hade gjort exakt lika, jaja vi åkte hem och jag packade och fixade mig lite snabbt som fan. På kanske 4 min, då vart vi dra till tåget.
 Gick på tåget och visade busskortet och sånt, sen tänkte jag smsa mamma och hittar inte mobilen. Fick världens panik och letade igenom hela väskan för jag var säker på att jag hade haft den vid station. I vansbro kom micha på, så lånade hennes mobil och ringde på min, och som tur var svarade amandha, haha. Snacka om lättnad, tydligen så hade jag lagt den uppe på moppen, så hade malin åkt och hört att det ramlade ner något på marken, och det var min mobil :)!

10 poäng till mig, om inte 199.

när jag kom hem så gick jag och mamma och köpte glass. Sen började jag ta bort det där nätet som jag skulle göra, och det var ganska drygt ja! Men blev nästan helt klar på en halvtimma, och jag får över 500 spänn för det ! Wow säger jag bara, grymt bra betalt. Räknat matte har jag också hunnit med, duktigt. Duschade för en stund sen, och nu har jag bara suttit här och läst aftonbladet!
Michael Jackson har fan dött!! Snacka om förvånad, jaja. Jag sörjer inte, han våldtog barn, så ?! men ändå..


Han var ju betydligen finare när han såg normal ut! nej fyfan, han är skabbig.
Rest in peace, huhu.





nu? sängen.-

NU ska jag faktiskt soova!
klockan är strax ett, om någon minut. Och jag ska upp vid tio , då ska jag packa och göra mig i ordning, kanske hinner sola liten stund också! Ska dra till Mockfjärd halv två, malin drar till rättvik på torsdag, så drar hem igen på torsdag! och då har jag lovat mamma att räkna matte :( blä, har inget att se fram emot när jag kommer hem, hah! Emelie skjusar ner mig i morgon, betala min volumaster och så ska vi in och hämta ut lite pengar på banken också, great!

huh, Sorry sis' , är fortfarande inte van att du bor här in the paradis :D ska lägga det på minnet ! (;

Äh, ska försöka ta några bilder där iaf! Godnatt .


ni listar aldrig ut vad det är för bild!
Men jag gillar't!

upd.

Blääääää!
Ska kanske dra till Amandha i morgon, eller nått. Malin dissade ju, snällt där. Ska cutta ungen nästa gång jag ser na! spikat.

nejdå, men jo ungefär. Malung är det tråkigaste stället på hela jordklotet! jag skojjar inte, det finns verkligen ingenting att göra. Karin är inte hemma i fors, så det suger. Emelie jobbar o nått. Och sen finns det nästan bara små mini äckliga fjortisar kvar i fors att välja mellan. Och då är ju valet lätt gjort, mohahaha. ja, jag stör mig på små fjortisar, som sitter på stationen i malung, röker, och dricker 2,5;or och tror dom är sjukt coola! Det är verkligen något jag stör mig på, yes.  Eller dessa små störda ''cooooola'' killar som hänger med dom små fjortisarna på station, röker gör dom också, sitter bara där, eller så förstör dom stationen, klottrar på väggarna där inne och sånt skit. Vad fan, väx upp era jävla små fjortisar!!!!

Tack
nu har jag fått mitt sagt, läsa eller inte läsa?! jag bryr mig inte.

Nej nu ska jag göra något vettigt..


puss
/ sur maja

23 juni

åhj! jag sov till tjugo i ett, blir sur..  haha, jag som skulle sova till senast tolv, äh får gå upp tidigare i morgon!
Mamma gav mig ett erbjudande i går, skulle ta bort något nät (är inte så jätte långt) , och det skulle tydligen vara drygt att göra det. Johan skulle ha gjort det, men han är alltid lika seg och ''glömmer'' bort vad han har lovat att göra. Så då fick jag uppdraget istället, jag blir över 500 kr rikare om jag gör de ! eller 1000 kr . Det är frestande! Ska gå och kolla hur det ser ut, sen kanske börja göra det idag. Skulle ha åkt ner till malung också, hmf, får inte tag på Emelie.  Jaja, får ta malung i morgon annars, ska springa ner till brevlådan och kolla om jag fått någon post från skolan.. Dom är segast!

Sen får jag se vad jag ska hitta på mer idag! :)

puss

nu väntar sängen.

Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig tänkte jag !
Behöver komma upp lite tidigare i morgon, ska fortsätta med mitt rum och försöka komma någon vart så jag kanske kan tapetsera nästa vecka. Om jag hunnit valt tapeter o sånt. Kanske drar till Malin på onsdag, då måste vi räkna matte, eller jag kanske drar dit på torsdag. Vet inte än, får se när det blir. Hur som helst har jag inte gjort ett skit idag! Har bara tagit det lugnt och kollat på criminal minds o CSI med mamma. Skönt att bara slappa efter all buss/tåg åkning.

Ringde ju aldrig Emelie idag, så får göra det i morgon. Ska ner till malung en sväng hade jag tänkt, jaja.
Nu ska jag dra mig härifrån .

Godnatt :)

ooh, jävla snyggajävel! jag hatar att jag tycker om dig....än :o

jag måste vara pyskist störd eller nått ?!



jag saknar dessa tider !

en glad maja!

wöööööööw!
Måste ju bara säga att snart ploppar det en Volumaster från OBH NORDICA skapad av Björn Axén i min brevlåda! Om jag bestämmer att jag ska ha något snabbt, så ska det vara snabbt. Jaja, jag är glad hest nu iaf :)

Dessutom har jag fått pengar på mitt konto nu också, eller 306 kr sen vi var i rättegång, ersättning för bensin ! inte illa.




puss

23 juni

Hejsanhoppsan!

Sitter vid datorn när solen för en gångskull lyser ute. Hmf, men det är så mycket moln så den är inte framme så länge, så går inte att gå ut och steka. Vet inte vad jag ska hitta på idag, kanske borde börja räkna matte, usch! snart nationella matte B igen, eller ja 19 augusti.

Jaja nog pratat om det, ska dra till Malin i veckan iallafall. Räkna lite matte och vara med hon och Amandha, blir nog bra. Sen måste jag försöka hinna klart med rummet också, funderar på att ha en fondvägg kanske. Jaja, det visar sig väl.
Nu ska jag då ta och införskaffa mig en volumaster från björn axén ! den är grymgrymt bra, lånade den innan vi skulle dra ut hos Sandra och mitt hår hade volym hela kvällen. Och det är väldigt ovanligt, det går inte att bara tupera mitt hår och använda hårspray, det lägger sig endå! Och när denna funkade så måste jag bara ha en :)

Nej nu ska jag ta och göra något annat! ringa Emelie kanske, hon är inte den lättaste att få tag på , hah.


grrr8!

21 juni-22juni

Kvällen i går var great!
Började hos Anna, kom hur mycket folk dit dom helst. Fick tyvärr oväntat besök, så drog upp till dössberget istället. Där vare hur mcket folk som helst, behövde inte visa leg när jag gick in ! stoolt, eller hm, borde jag vara det om det var 15års gräns? Hah. Jaja var där till två kanske, träffade anders o en massa från rättvik. Sen gick vi hem till Amanda, med hon, sandra, tom, fille och christian. Trevligt, var varmt och skönt där inne. Så stannade ett tag, kom hem vid halv fyra och la oss i sängen. Då ringde Wärn och var stupfull, trevlig prick det där iaf.
Somnade runt halv fem, och gick upp halv ett! usch, käkade frukost och fixade mig snabbt. Min buss skulle gå tjugo över ett!

Men den var försenad nästan 15 min, och då skulle jag inte hinna med bussen till borlänge från falun, så dom fick skjusa mig in till falun , tacktack ! Hann iaf med bussen och allt och kom hem tjugo i fem, trött som attan. Åkte lite bil med bror och daniella, sen åkte vi och beställde en fet pizza! Kan lova att det var riktigt gott då.

Jaja, sen har jag väl bara varit hemma , kollat på tv och suttit här :)


Mer bilder kommer i morron :)

puss
nu ska jag soova !


Tåg

Sitter på tåget nu, inte det roligaste vill jag lova! Var in och handlade lite dricka och en macka på hemköp innan jag gick på. Om 2 timmar & 30 minuter är jag i bjurs (: great! Då ska vi hem till sandra o byta kläder , sen drar vi till lovisa. Blir nog en bra kväll, hoppas på det iaf! Är då ganska många rättvikare som ska dit, Huh. Jaja, nu ska jag underhålla mig med sms o musik, KICK-ge mig lite mer <3 grym låt! Puss

20 juni

BJURSÅS HERE I COME !
eller hur man säger, hah.

Nu har jag snart packat klart, ska bara fixa det sista sen åker vi. Ska om mami o hämta pengar också, och handla ska jag då också göra. Jaja, ikväll blir det som sagt Pump Borlaget, typ uppe på dössberget eller vad det hette. Förfest hos Anna, sedan dössberget, och efterfest hos Anna, sen sängen. Antar jag :)

3 timmars buss & tåg åkning, åker halv två från malung, är framme tjugo i fem :)

PUSSS


Dössberget!

MIDSOMMAR?!

vädret är dåligt, och det händer ingenting ! verkligen ingenting här i malung..
Martina ville att jag skulle komma till Leksand, men jag orkade inte. Fick reda på det i går natt, hade sovplats o allt. Men orkar inte spendera flera timmar på en buss! Sorry Märta.

I kväll blir det iställer hemmamys bara, kräftor, räkor & sallad typ. Äh , blir säkert nog så bra ändå.
Var inte ens och kollade på när dom lyfte midsommar stången, hmf! sov alldeles för länge, men sånt är livet. Skit samma, nästa år blire RÖJJ som aldrig förr! spickat.

Midsommar förknippas med fest, och här sitter jag hemma och inte har något liv, datorn räddar mig. Hah, deprimeradmaja.

Nu ska jag börja packa tills i morgon, för då drar jag antagligen till bjursås ! Till favorit sandra, där blire party iaf :)

braaaaaaaaaaa.

puss



19 juni

JAG VAKNADE KVART ÖVER TVÅ!!!!!!!!
DAMN, blir så sur. Nu har jag sovit bort halv dan! blä.
Ska ta och duscha nu, och ikväll händer väl ingenting.
I morgon blire partyyy (;

SINGSTAR!


Sonja Aldén-För att du finns
Vi tog bebisröst, och snacka om att det lä roligt. GLÄDJE!

Roger Pontare-när vindarna viskar mitt namn

great!






Mina skor, som jag skulle ha lagt ut FÖR HUNDRA ÅR SEN!
bättre sent än aldrig sägs det.

Nej nu orkar jag inte sitta här nå mer! Ska ta och krypa ner i sängen nu, är trött.
godnatt.

Borlänge, mockfjärd & kläder ! (,


Jag träffade Malin's häst efter att vi hade kommit hem från borlänge, haha!
Sikken liten skit han var :)



Shorts från Vero Moda, 199 :-


Tröja från gina , 149:-


Linne från H&M, 99:-


Jeansväst från vero moda, 199 :-


Sjal från H&M , rea , 29 :-


Väska från H&M, rea 98:-

Var nog allt jag köpte i borlänge!
puss

Malin's dag (:


Malin's mamma hade gjort tårta :) Så jag, Malin, Elin, Amandha, Mickis och Emelie
käkade tårta när alla kom till malin!


Emelie, Tv'n&singstar, Elin käkar tårta , Malin och mickis :)

En halv Amandha, Malin & Elin! Och en halv Emelie :)


Jag solade solarium hos Amandha i 30 min också,
Var där och fikade med hennes mamma :)
trevligt värre!

home

Kom hem vid kvart i fyra, åkte o handlade o sånt med mamma & pappa.
Kom hem och gjorde kassler o annanas låda, eller vad det heter. Yummie, det satt fint i magen vill jag lova.

Hann inte lägga in bilderna i går, vi la oss och kollade på Bare Bea! Norsk film, den är fan bra. Annars gjorde vi inte så mycket mer, la oss och sov efter den var slut.

Sen var det bara att gå upp idag och dra mig hemmåt!
Jaja, lägger in bilder nu då.

Puss

18 juni

Hej (:

I går var jag, malin, elin, amandha, mickis och emelie här hos malin ! Sjöng singstar, pratade, åt tårta och hade allmänt mysigt. Har dock inte köpt något åt malin än, hmf. Så svårt det är egentligen. jaja. hur som helst. Min bror ringde vid kvart i fyra på natten/morgonen, han hade precis gått upp och vi hade inte somnat. Lyckat! Slockande vid halv fem, vaknade ett av att ellie ringde mig. Käkade frukost, sjöng singstar och fixade oss. Sen gick vi till tåget.

Väl framme i borlänge mötte vi upp Hannah, superkul att träffa henne igen!
Köpte upp nästan alla mina pengar, så nu är jag inte rik nå längre. Sorgligt, men hur som helst är jag ialla fall nöjd med mina köp. Visar strax. Skulle åka hem idag, men så ångrade jag mig när vi väntade på tåget, så jag åkte till malin o elin igen istället. Amandha och sandra var nyss här, men dom skulle hemma och sova. Nu är malin och elin inne och gör mackor, måste hjälpa dom strax, medans jag sitter i en friggebo!¨

ska dra in nu!
puss


kommer bilder straax :)

TACK HONEY ! :D

Hannah är snel hest o gjort ny header till mig :D !

Vad tycker ni ? ;)

Hannah, du är min personliga header assistent ! eller nått sånt där, hah.

http://hannnahln.blogg.se/


Osminkad, ny duschad och cphår (y)

nu ska vi sjunga singstar !
pusss

16 juni, godmorgon :)

vaknade halv ett, suck! men jag somnade vid tre så det kanske inte är så konstigt, har nyss käkat frukost, så måste gå och fixa mig nu! Laddar ner låtar just nu, hah. Johan hade nå filijox på datorn, man typ går in på youtube, kopierar adressen sen klistrar man in den, sen laddas låten ner (y) fiffigt värre!
Kvart över fem drar jag till malin :)

nu ska jag fixa mig,
puss

goda nyheter !

Hannah är snel hest o ska göra en header till mig :D
wöööwö!
Äntligen , jaja Det var bara det jag skulle säga, nyss kollat på film med brother. Helt sjuk film egentligen, kommer inte ihåg vad den hette. Den var iaf bra!
Så nu ska jag borsta tänderna sen dejta kudden.

godniiight .


Blondiie! Vilka tider , ha ;)?
<3

upd.

Okej, vad har jag gjort tills nu?
massor i rummet, det går framåt sakta men säkert!
Käkat vattenmelon, älskar't. Suttit vid datorn, kollat på mean girls, hah jag tycker filmen är grym !

På onsdag kanske det blir borlänge, ska prata med malin om det, iså fall möter jag upp Hannah där också :) och ellie kanske hänger med! Fast dock åker jag isf från mockfjärd så vi får träffas där, huh. Måste be mami om lite mer pengar, tralalalaaa. Kom precis på att jag vill ha en ny bikini också ! Och jag ska börja göra situps varje morgon o kväll. Jaja, onödig fakta.

Nu ska jag göra en tooast, med skinka ost o paprika ;)
yummie.

puss


Nostalgi :)
Lena, Ida, Christer, Jag, Alexandra & Jonas längst fram.
haha.

Kurt Nilsen, min kärlek !

kärlek kärlek, jag älskar hans låtar! Damn, nooooorskar är grymma alltså ;)
Jag ska gifta mig med en norsk pojk, helt klart. Eller nått.
Helt klart värt att lyssna på dom här låtarna :)


Kurt Nilsen- hate how you say goodbye


Kurt Nilsen-A part of me



Kurt Nilsen- Before you leave


Kurt nilsen-She's so high


HEJ MIN NYA IDOL!




puss

15 juni

gick upp tolv i dag, duktigt!
Käkade frukost, sen gjorde jag ren hitlers bur, gick ut med komposten eftersom jag behöver pengar. Ja jag får pengar för det, sen får jag se om jag ska göra något mer så jag blir lite rikare.Vill shoppa ju! Jeansjacka, en axellång skinnväska, shorts o en tunika eller en stor t-shirt som man kan ha till leggins står på min lista :) dessutom är det ju rea på hm nu!

Ska nog strax duscha, eller så gör jag det i kväll. Har inte en aning om vad som händer idag. Jag som skulle göra så mycket på lovet, och jag har bara varit hemma och fixat med rummet! kasst. Det ska bli ändring på det, jag ska hitta på något skojj nu på lovet, åka någonstans!

Jag tror jag ska fortsätta med rummet strax, usch det är så mycket som ska slängas! En massa saker som jag inte kan sotera, hur soterar man smink, hörlurar , snoddar osvosv ? :o mamma får hjälpa mig när hon kommer hem.
I morgon blir det tandläkarn och freddy följer och håller handen, snel hest. Sen drar jag till Malin tror jag.

Pusss


SNYGGG !

+ uppvikta armar, solbränd, shorts, vit tunika/t-shirt, axellång skinnväska o gladiatorsandaler, MUMS!
jacka från h&m.

14 juni

regnregnregnregnregn, blä! Jag HATAR vädret, seriöst. Känns inte alls sommarlov ju :( ! Var är solen ? jag vill steka!

Hur som helst, vad har jag gjort idag ? INGENTING alls. Jag har fortsatt med mitt jävla rum, kommer ingen vart känns det som, fast jag har typ hundratusen grejer jag ska slänga, och jag ska försöka bli klar den här veckan eller nått sånt. Då kan pappsi tapetsera i helgen, eller nej förresten det hinns nog inte med blir nog nästa vecka kanske, han sa att det skulle ta en helg kanske att bli klar med tapeterna. Jag ska iaf ha det klart inom en månad, hah! hoppas jag lyckas.
Jag längtar tills den här veckan som kommer, tror jag.
Malin fyller år på tisdag så jag åker nog till henne och hälsar på :) får försöka hinna med att köpa en present också, vad vet jag inte ?! NÅGON SOM HAR NÅTT FÖRSLAG ?
 Denna vecka kommer gubben som har huset ringa och berätta om han ska hyra ut eller inte! jag får mina betyg den här veckan antagligen, dom ska vara satt på tisdag så hoppas dom hinner ploppa upp i brevlådan :) wow, ni ska allt få se skillnaden sen i nian!

Kollade på nya serien privileged ikväll också, den verkar grym! lätt att jag ska följa den.


Men nej nu ska jag fortsätta i rummet tror jag! roligt liv, naej !
 
puss

kläder :)

hittade en massa kläder :)





I LIKE IT!
Får nog dra till borlänge strax och kolla in dess godingar :)
måste då ha ett par jeans shorts!
Allt är från gina och cubus!

nu blire nog tv o nudlar !
puss

13 juni

Tjou, sommarkänsla ? Naej, jag hatar vädret! det bara regnar o regnar, vill ha sol och värme, vill steka i solen och bada, äta glass och vara ute. Men det går ju inte, det är ju så jävla äckligt väder. uscha.

Förresten kollade ju på talang i går, tyckte faktiskt att rätt vann ! Fast Akira och brynolf & ljung hade också fått vinna, dom var ju grymma!

Idag har jag inte gjort så mycket, funderar på att käka MAT nu strax. Blev väckt av pappa halv två idag, gick upp och käkade frukost och började plocka massa saker i rummet. Det ser verkligen ut som ett bomb nedslag, och jag skojjar inte! Alla saker från rättvik o en massa jävla kläder o allt sånt. Håller iaf att rensa ur en massa grejer jag inte har behov av, och det är mycket! En del som ska plockas undan också , hah. Det lär ju ta hundra år innan jag är klar. Snackade iaf med Papi och han skulle tapetsera om rummet om jag ville, ska byta sängen sen också. Får se vad det blir för någon säng, ska slänga ut skrivbordet, används ju ändå inte. Fixa större sminkbord och använda spegeln jag hade i rättvik, ska köpa helkropps spegel till rättvik ist. Har ju redan det hemma på gaderoben så.. Köpte nya gardiner i går, damn vad snygga dom är. Ljusbruna med något tryck på,  sen ska jag ha ett par svarta bakom. Blir nog great! Jag är pepp på att förändra mitt rum :) hatar mitt rum just nu.

Nu ska jag kolla på lite kläder !
puss


JAG LANGAR....

VÄRLDENS BÄSTA LÅT!

Jag älskar den!

Kurt Nilsen-Rise to the occation




Nu ska jag krypa till kojs!
Hittade förresten ett par snygga jeans shorts på cubus & en t-shirt idag, och jag köpte inget av dem!
Damn, ångrar det! Eller ja, jag ska kolla om jag hittar några andra jeans shorts först, sen får jag se hur jag gör :)

puss

blåst eller bara omogen ?

Jag måste bara få avreagera mig lite!
Läser dessie's blogg, hey ho let's go, right. Nej men seriöst, vem tror hon att hon är? prinssesan, människan som skapade alla ord , allas idol, allas förebild, allas älskling. Say what? Hon är inget av dessa alternativ, hmf, min åsikt om det hela iaf. Hon är ju bara pinsamm. Hon tror verkligen hon kommer på alla ord, facelook osvosv! Hon säger att hon kom på '' I know you love me'' , visst är det från gossip girl?! ''xoxo, I know you love me'' Så jävla dålig ! Hon är känd o får tåla att folk skriver samma saker, men HA! ofta det var hon som började med allt, naej inte precis va. Om tjejer köper något som hon har köpt är dom wannabes, patetiska jävel. Hon är 94a och tror hon äger sverige och alla andra, nån gång kanske hon växer upp och inser vilken bluff hon är. Det är skit kul att läsa hennes blogg, jag erkänner. Men bara eftersom hon skriver som hon gör, att alla älskar henne och allt sånt. Hon är en stor fjortis, översminkad, solariebrun (vänta bara tills hon får hudcancer så mycket som hon solar!)  Ska man inte som bloggare försöka vara någon som helst förbild? Hålla kolla på blondinbella, hon är fan så mycket mognare, coolare och större än Dessie! Och hon provocerar då inte ens en hundradel av vad dessie gör. Man kan komma långt i livet av att vara snäll. Hon är bara FÖR mycket, lycka till i livet och med framtiden säger jag bara. HON HAR INGEN FRAMTID, eller kanske som strippa !!!!!!!!!

Någon som håller med mig ?
eller överreagerar jag bara.
haha !





http://desireenilsson.blogg.se/



12 juni - helt galet!

damn, nu är jag hemma! Äntligen efter tusen år i mora. Uscha, åkte strax efter sju och kom dit åtta, gick in till Tingshuset och Emelie träffade sin advokat, hah! han var lite konstig, eller ja lite virrig. Sen fick jag och My (andra vittnet åt emelie) prata med ett vittnes stöd, eller vad det hette. Fick reda på hur det gick till och sånt. Emelie och Helen som hon där hette som vi hamnade i slagsmål med, fick gå in först och prata.

 Klockan blev över tio innan jag fick komma in som första vittne. SCARY!
Och jag lovar, det är verkligen inte som på film, man sitter framför 3 nämdemän, en sekreterare o en dommare, sen sitter några på  båda sidorna, i det här fallet emelie, åklagaren o hennes advokat på ena och på den andra satt helen och hennes advokat. Bakom mig satt dom som ville, det var alltså öppna dörrar , vem som helst kunde kolla. Men jaj, var bara anhöriga med. Min mami satt ute och väntade. Berättade vad jag kunde och sånt, läskigt när hennes advokat försökte få mig att bli nervös och sånt. Annars gick det bra0 Blev klara vid halv tolv kanske. Får reda på hur mycket skadestånd Emelie får den 26e, så är det tag kvar . Förresten så var Helen's vittne hur trevlig som helst, hon slogs jag också med, men ändå skit samma. Hon var jätte trevlig o hade en dotter på typ 3,5 år hon själv var strax 20! :o

 Åkte iaf och käkade efter det var klart, och vad tror ni händer ? Helen, hennes föräldrar o hennes vittne äter på samma ställe som oss, hahahahha! Jaja tänkte vi och brydde oss inte så mycket, utan åt upp och åkte på dollar store, vad tror ni händer där? Joo men så klart är dom där också, hahahahahhahahaha! Jag skrattade så jag gick av alltså, såg faktiskt att dom och garvade. ja vilket sammanträffande kan man ju säga.
Blev inte mycket köpt, drar till borlänge sen när jag har mer pengar istället. Fick inte jobb på kollot jag sökte heller, hmf! Men min morbror har jobb åt mig, klippa gräset i sommar! 2000:- måste klippa en gång i veckan ungefär. Har inte bestämt mig än, får se hur jag gör.

Förresten jag fick säga den där eden, men det är verkligen inte som dom gör i filmer, man behöver inte hålla handen uppe eller ha den på någon bok eller nått, utan man sitter bara ner och säger efter dommaren!


"Jag Maja Kerstin Johanna Engberg, lovar och försäkrar, på heder och samvete, att jag skall säga hela sanningen, och intet förtiga, tillägga eller förändra."

Ungefär så ser det ut, hittade ingen bättre bild.

Innan vi gick in så hade det varit en Man innan oss, han hade blivit åtalad (eller vad man säger) för våldtäkt mot barn. Han var läskig, usch! Det stod faktiskt på ett papper som alla kunde se. Alltså vad som skulle hända idag , dessutom är 80% av alla misshandel's brott mot/mellan tonåringar alkoholpåverkade. Trodde inte det skulle vara så mycket, onödig fakta.

Nu ska jag städa rummet, slänga en massa grejer och möblera om, kolla vart jag ska sätta in dubbelsängen om jag ska ha den där och sånt. om jag orkar göra det idag.

puss


11 juni- SOMMARLOV!

SOMMARLOV HAR JAG NU IAF !
Skönt, tråkigt, sjukt, läskigt.
Konstigt att lämna lägenheten idag, uscha. Och klassen, kommer sakna dom under lovet! Erika gullet började gråta, lovade att hälsa på henne i rättvik under sommarn. Kommer nog träffa dom flesta i klassen iaf, vi planerar en helg i stockholm på grönalund o shopping i sommar (y) det hade varit sjukt kul!
Kom hem vid halv åtta, jag o mami var in o handlade på willy's innan vi åkte hem. Så det tog väl lite tid. Och nu strax ska jag ta mig ett bad, ska nämligen upp sex i morgon, så det är bästa jag går och gör det nu! Annars kommer jag aldrig komma i säng, usch. Jag som ville sooova lite längre, trodde jag skulle få sova till sju, men ack så fel. Emelie skulle träffa sin advokat vid åtta, alltså en timme innan allt börjar. Så vi måste åka strax före sju, blä. Jag som är så sjukt trött nu.

Damn, förresten det ska börja en till kille i klassen! Leon slipper vara ensam, eller ja det är ju inte helt bestämt men nästan! coolt ha ? :)

Nu måste jag verkligen duscha, och krypa ner i sängen o prata lite med Malin !

pusshey


Davis Lachapelle

Eftersom alla andra skriver om han, måste jag också göra det!
damn, han är grym.










Det finns ju så klart massor av bilder . Men orkar inte ladda upp några flera !
Men han är helt klart sjukt grym och duktig :)


10 juni

grått, regn & trist!
usch vilken äcklig dag, haha.
Men den har varit bra trots allt regn!

Försov oss idag , vaknade tio i åtta. Gick upp och fixade oss käkade o sånt, sen drog vi till skolan tio i nio. Skulle ändå bara spela volleyboll så det var lugnt att vi inte kom i tid, det hade inte ens börjat när vi kom dit, så.. Var meningen att jag inte skulle spela, men äh. Gjorde det ändå, var faktiskt roligt måste jag erkänna. Dock så förlorade vi alla matcher, vi har kanske spelat volleyboll en gång innan så det var inte så konstigt. Hur som helst vann lärarna, och jag tycker det är kass stil att dom egentligen måste vara med?! Dom har ju blivit duktiga genom alla tävlingar dom har spelat på skolan, så varför måste dom vara med spela? dom vet väl redan att dom vinner, är det för att dom ska visa att dom är bättre än oss elever ? hmf, don't like it! Hade ju helt klart varit roligare om någon klass vunnit istället. Men men, så är det.

Vi är nästan helt klara med städningen av lägengheten, ska ta toaletten när vi kommer hem (sitter i datasalen och fixar med allt o inget.) Sedan är det att damsuga, troka av listerna och torka golvet. Sen är nästan allt klart :)
usch, sista dagen på solgläntan i morgon! tråkigt , ska ta lite bilder när jag kommer hem så vi kommer ihåg hur det ser ut. Sen tvätta allt som inte är tvättat, dra till jenny o umgås och duscha ikväll.

Men nu ska vi dra , skriver senare istället.
Puss

HELT KLART MIN HUMOR!



Vi hade i alla fall tur med vädret, igen!

9 juni

hej !

Idag vaknade jag av att malin kom in i rummet,
Maja; ja men har du glömt något eller?
Malin; nej vadå?
Maja; Ja men du ska väl till skolan strax, så har du glömt nått här hemma eller?
Malin; nej, jag har redan varit i skolan.

Hm, kollade på klockan, o den var halv ETT . snacka om att sova ut. Gick upp fixade mig, o käkade macka. Sen drog jag, malin, jenny o julia ner o köpte glass, mums. Gick ut på lång bryggan, längst ut för första gången. La oss och solade! varmt o skönt, blir nog att vi gör det i morgon också.  Vid fyra kom malins mamma, vi packade ihop det mesta av hennes grejer och sånt. Sen åkte vi ner på ''Resturang Annas'' där tog jag o malin o hennes mamma fyra små rätter . skit god mat där i alla fall ! Åkte hem och började lite med städningen, har nästan torkat ur alla skåp , så nu är det väl lite mer än hälften kvar att göra. usch!


Jag och Malin fick varsin kanin nyckelring av hennes mami, hih!
Den är söt tycker jag .

måste!



Så jävla fin! Malin nöter och jag nöter den! :)

8 juni

damn, nu är klockan över tolv igen, så det är egentligen den 9;e men men :)
Idag var det endast en svenska lektion, slappt, snackade om myter o såg en film om myter. Slutade vid elva, då käkade vi lunch, inte den bäst. Men det gick ner.
Jag o malin gick till josefine o kollade på ''vi hade i alla fall tur med vädret, igen '' så jävla rolig, den måste verkligen ses! :D skrattade igenom nästan hela filmen, den får fem av fem toasters!
Sen käkade vi och jag och josse kollade klart på australia medans malin pluggade. huh, så är det om man är seg med sina arbeten!
Men sen kollade vi iaf på Mulan 2 när malin kom, riktig mysig film kväll med sockertopparna :)
Sen gick vi hem vid nio, började iaf torka ur några skåp! usch vad konstigt, vi ska redan flytta, eller ja på torsdag men det är fan snart! Jag har känt Malin i snart ett år, eller ja den 19 augusti 2009 har vi känt varandra i precis ett år, sjukt! Snart har jag gått ur ettan, dessutom med bättre betyg än jag någonsin förväntat mig! tänk vad jag har förändrats i skolan egentligen, jag trodde inte precis jag skulle få så bra betyg, kanske något bättre än  2 st VG'n som jag fick i malung, men det här har ju gått bra :D vill att dom ska hoppa in i min brevlåda nu, vi får nämligen betygen hemskickade med posten, hah.

I morgon får vi se vad som händer, jag är ledig :) men inte malin, stackars unge. hon ska vara i skolan tio, medans jag ligger hemma och sover. Ibland är det skönt att heta Maja Engberg vill jag lova.
Får se om jag hänger med Josse till borlänge, eller Sandra till Falun. Bestlutsångest, för jag har då inte så mycket pengar. hmf, det är inte lätt när det är svårt.

damn, den här känslan i magen ! när ska den sluta? det var längesen, men ändå känner jag den. Är det så det ska vara ? ska jag vänta hela livet på något jag inte kommer kunna få, vad komplicerat allt känns ibland. Tänk om tänk om tänk om, ja undrar hur många gånger jag tänkt så... Det hjälper inte ändå. usch, Jag ska fan ta tag i detta och lämna det bakom mig för gott? jag kommer aldrig klara det, så är det.
svårt, du är trots allt en liten del av en lång historia.

Ingen fattar, och så får det bli. Eller ja säkert nån som fattar, skit samma. Kände bara att jag skulle få ur mig det.

nu ska jag hitta på något skojj ist, malin sover och jag nördar dator! ska kika in på nå klädsida o kollar om jag hittar nå skojj :)

puss



7 juni

tjooho!
vansbro i går var great, åkte dit med Erik, Carro o Emil. Kom dit vid åtta tror jag. Då åkte vi runt o sånt, sen gick jag ur o var med malin o massa folk :) damn, riktigt skojj vare! träffade en massa folk.
slänger in lite bilder strax.
Dock mår man väl som man förtjänar idag, kommer inte ihåg allting heller. Hm, lite för mycket blev det nog i går.
Har fortfarande inte ätit frukost, känndes inte så lockande. Käkade en glass istället, haha. Nyttigt!
men snart ska jag käka mat iaf , yummie.




blev lite silvrig ögonskugga (y)

puss


6 juni

hello :)
sveriges national dag ? :D
jag har rätt va, haha !

Isf så firar jag den i vansbro, på crusingen med Erik o Carro :) ska även träffa annat folk där också! blir nog en trevlig kväll :D
blir iaf att dricka för min del. Jag är pepp pepp pepp ! Tar nog min röda tub klänning , armband, ring , halsband o färgade strumpbyxor :) även fast jag hade det förra helgen, hah. Äh vi bor ju bara i dalarna, inte i hollywood . fast jag skulle gärna vilja pröva en klänning på H&M , kenza har en sån svart tror ja . har kollat in den några gånger förut, men har inte orkat pröva den. Får göra det sen :)

Mjaou, har inte gjort nått idag ! så detta får blir ett kort inlägg :)
one week left! sen sommarlov, o jag kommer inte få känna sommarlovs känslan pg.a att jag sitter i ett äckligt tingshus då -.-
Jaja, det blir nog bra ändå!


Nu måste jag byta kläder,
pusss

5 juni

även fast den är över tolv kallar jag det 5;e !
vaknade vid tio, eller blev väckt då! var bara att häva sig upp o käka en halv macka o fixa sig, sen kom erling o hämtade mig o johan :) så åkte vi ner till moster, fixade emelie's plakat (?) och sådant. Sen vidare mot mora, där vi stod o väntade på emelie i ca 2 timmar kanske, dom skulle vara i parken mellan ett o halv två. Vi stod där från tolv tills dom kom o då var klockan två kanske. Haha, kallt ! Jaja, så vi träffade Emelie iaf :) skit fin var hon! Träffade även Amanda panda björn o lite fler moringar. Sedan skulle dom åka lastbil, så sa hejdå och åkte hem :)

När jag kom hem gjorde vi mat fläskfilé, bea, pommes och sallad, mums! sen har jag väl mest packat upp saker från rättvik, klädeer o skor. Och suttit här, har precis badat också. Så nu ska jag byta sängkläder häva in lite mer kläder i gaderoben och sova :)
för i morgon blir det antagligen vansbro, vet inte när vi åker , vet ingenting egentligen. Åker iaf dit med Carro o Erik :) blir nog skojj!  Blir ganska lugnt i morgon tror jag, men det visar sig väl. hah.





studenter .


Emelie syns lite där :D


Emelie :)
älskar bilden!



Bror, Emelie o Jag :)



My. Emelie o Amanda :)



Erling, Pia o Emelie :)


Nu väntar sängen.
Pussis

4 juni

tjolahopp ! :)

idag hade vi typ inga lektioner, 20 min engelska (?) fick tillbaka nationella, som jag fick G på . hade inte väntat mig något högre, men dock hade jag nummer 5 på G-skalan, och nr 6 var på VG-skalan, så långt i från var jag ju inte :D

jag, possi o malin gick tidigare från engelskan för vi skulle kolla på en lägenhet, men blev istället en titt på ett hus :) okej, martina var med också, men hon var ledig från skolan så hon var inte på engelska lektionen utan hemma i lägenheten o slappade! så vi hämtade upp henne och sedan kom gubben i hämtade oss på skolan o vidare mot vitsippsdalen typ. Eller uppe på höjden , en liten bit från slalombacken i rättvik åkte vi. Kollade på ett hus! damn, ett riktigt hus :o skit fint! förutom färgerna på sovrummen, men dom kan nog bli fina med rätt möbler! :)
det var ca på 200 kvadratmeter , sjukt stort. 6 sovrumm, 2 badrum var av en med dusch och en med badkar, en tvättstuga, hall, vardags rum, kök med diskmaskin , övervångning med balkong, en veranda på undervåningen, kryp in gaderob, och massa andra gaderober. hallen var iaf skit fin iaf, lite som en hall i sälenstugorna förresten var det en öppen kamin där :) mysigt. så jag, martina, possi o malin ska försöka ragga upp två till o bo där med, isf blir hyran 2500kr/st i månaden, men om man räknar som jag gjorde så kostar den 15 000 kr i månaden, det är ju skit dyrt! får pruta lite kanske, vi är ju faktiskt studenter ;) men för och främst måste gubben bestämma om han ska hyra ut eller inte! och då slår vi på stort bara vi är 6 st :) damn, hoppas detta går vägen!!! annars vet jag då inte vad.

jag hatade lägenheter i går, bara för att julia egentligen skulle bott med mig och malin, då vi skulle haft iaf ett garanterat boende på persborg (ville inte bo där helst) men hon drog sig ur och flyttade in med några andra i klassen. Så om vi inte får ihop 2 pers till eller om gubben inte tänker hyra ut huset så vet jag inte hur vi ska lööösa det... Känns som att paniken börjar komma innför hur det blir med boende nästa år, men jag känner på mig att det kommer lösa sig på ett eller annat sätt.

Här är ett litet smakprov på huset :)
dock är inte alla rum o sånt med.


Ena badrummet, kaminen, trappen, tvättstugan, ett rum.

köket, bord o stolar, tv-rummet, o 2 rum! :) i ena rummet är balkongen.

pussis
nu ska jag ge mamma hennes morsdag present, bättre sent än aldrig sägs det ju! ;)


sug min ...

jävla lägenhets krååååååååååååååååååååååååååååångel!
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATAR'T !!!!!!!!!!!!!!!!!! rfgskjdu nhgoewhbsngfv
¨F KJE nglek mg' SDOG
EKFMDKLGMER'G

Lördag ! :)



Malin sitter på farmor veranda ;b


Jag satt också där, haha! varmt o skönt i solen :)

Cherry, Freddy o Robin :)


En halv Madde o Louise :)


Freddy o Robin, sötnosar :)



Louise flummar ;D



Teddy :D


Jag o Cherry, haha! skulle kolla hur högt jag kom med benet.


Sexy asses ;) Cherry o Madde.



Madde C ser drogad ut! mohaha



Jag, denna bild får avsluta min kväll :)
sjukt bra.

FREDAG ! :)




haha, väldigt fin bild! men jag bjur.


dooley's med smält mars i botten ! och det var mer grädde på toppen! muums.


Färska jordgubbar, sprite , sprit o lite pw ;p


En bror.


Pernilla :)


Mp garva ihjäl sig :)


haha, mp och Ellie


klad fisk.


Kvällen får avslutas med en puss bild på mig och malin :)

3 juni

sorry !
har haft fullt upp , egentligen har jag det nu också men jag måste ju langa några bilder sen helgen ;)
och berätta lite vad jag gjort dom senaste dagarna :)

fredag- åkte till malung med mami, malin o mami's kompis. Käkade i mora , handlade gladiator sandaler, lägger ut bild sen, köpte rakhyvel, faoundation o nå mer kommer bara inte på vad, hah. Sen drov vi till Ellie lämnade väskorna, gick ner o köpte jordgubbar o läsk! började kvällen vid sex kanske hos Ellie med pernilla, ellie, malin  :) johan,mp o dennis var också där. Iaf så var vi där till nio kanske, då drog vi o åkte bil med Erik o Carro ! Ner på byn o kollade läget där stannade vi ett tag, sen åkte vi bil med Erik o dom igen, och sedan hem vid två :) lyckad kväll!

lördag- vaknade inte så pigg, käkade, duschade o fixade oss! Drog ner på marknaden , käkadde langos o gick till farmor där vi stannade o fick fika och pratade bara. Sen drog vi och käkade mat på thai, delade på kyckling grillspett, smarrigt vare. Drog till farmor o hämtade väskorna, ner o köpte groggvirke o vidare till Madde, där började vi kvällen med hon, malin, cherry o Louise. Sedan kom freddy, robin o madde c :) trevligt! spelade jag har aldrig o fem kort när man ska ta klunkar. Sen åkte jag och malin ner med viktor o carro nångång, o gick på byn. Träffade en massa roligt folk :) gick inte lika bra denna kväll, mådde piiiss! men men, drog hem vid två nångång la oss och sov :)

söndag- verkligen inte pigg, käkade frukost och kollade på tv o solade. Sen åkte vi till rättvik :)

måndag- hade nationella matte B , gick åt helvete! vet att jag har ETT rätt iaf, haha! damn, får göra om det på sommarlovet. Var sjuuuuuukt svårt, jaja. Inget att sura över, tog det lugnt hos possi o martina på kvällen, kollade på nootebook, stavas ? sjukt bra, jag grina lite i slutet (a)

Tisdag- Ekologi lektionen var slapp, haha! datorn krånglade som satan när alla skulle redovisa, så hade kanske en timme's lektion. Var med possi o martina hela dagen, bakade muffins och sen gick vi hem till dom och kollade på ps. I love you. Riktigt bra den också, men är den verklighets baserad ? ;o

I dag har vart en bra/dålig dag, första lektionen TORSTENS (så klart som vi alltid kommer sent på) skulle vi ut i skogen, jag och malin försov oss lite. Skulle ta cykeln, hittade inte nyckeln först. Så kom försent 4 minuter! då hade dom dragit utan oss..... så jävla sur jag var alltså! Dom hade tydligen dragit innan halv, och båda minibussarna var full (vi skulle inte fått plats) och sedan sa Torsten tydligen ; ja nu är det bara annelie, sofia och amanda som fattas. Han hade alltså glömt mig och malin, vi var i skolan och surade i över en timme! sedan gick jag till loman och hade muntligt om vad jag trodde skulle hända med barents hav i framtiden, gick super duper bra! MVG i ekologi :) sedan blev det svenska, slappt. Och djurlektion, där jag fick tillbaka mitt prov, MVG stod det :)!

dessutom fick jag VG i slutbetyg i andra djurkursen, en massa VG'n har jag nu iaf :) damn,  jag blir ju förvånad över mig själv! haha :)
Och nu ligger jag här i sängen, har precis börjat plockat ihop saker jag ska ha hem . allt jag inte behöver ha nästa vecka, så det är nästan allt utom kläderna jag tar hem. Men jag delar upp bilderna i två inlägg :)

puss

förresten så kommer jag inte vara med på min skolavslutning eftersom rättegången är då! var inte giltigt skäl att vara borta för skolavslutning, så jag sitter i moras rättegång 09:00 nästa fredag, fun ha ? Jaja, vi ska sätta dit jäveln! And i will få lite pengar för besväret, eller om emelie får skadestånd skulle jag få lite money :) jag vill då iaf att hon ska få det, det är ju inte precis rätt att smälla en flaska i huvet på någon! kommer jag få säga ''jag lovar att säga sanningen och inget annat än sanningen'' eller vad det är ? hahahahha !


RSS 2.0