27 februari

I dag vaknade jag halv elva av att jag fick sms, hm tänkte jag med la mig i sängen och läste ut ''prinssesan & tiggarflickan'', läst den 3ggr nu! och den är fortfarande lika bra, read it.
Hur som helst gick jag upp och åt frukost och gjorde mig i ordning, trodde vi skulle åka ner till malung tidigt, men så blev det inte. När klockan slog två tog vi bilen och brummade ner, käkade mat på thairesturangen, älskar det. Sen blev det att besöka expert, och guess what ? jag fick min efterlängtade mobil tillbaka, tyvärr hade dom inte hunnit fixat kameran än. Efter det gick vi in på ares skor, skulle visa mamma vilka skor jag ville ha, så dom ska införskaffas nästa vecka hoppas jag på.
Bokhandeln blev mitt nästa besök, där inhandlades nicole riche-sanningen om diamante, berny pålsson-vingklippt ängel och sophie kinsella- mina hemligheter, allt gick ppå typ 160 kr, och jag hade 130 kr kvar på presentkortet, så resten betalade mamma. Sen tog vi en sväng in på apoteket också, jag storhandlade. Ansiktsvatten,sminkborttaging, sminkborttagning för ögon, och sånn där acne-lösning. Sen tror jag inte det var något mer, dock betalade jag inte ett enda öret, som var superbra, mer pengar till i morgon .

Klockan är nio, och jag ska upp om 9,5 timmar, och om 11 timmar drar jag och hannah till falun, på vägen till falun plockar vi även upp malin :)
ååh, jag känner på mig att det kommer bli en toppen dag! Dessutom är det mycket skönare att åka bil dit.


nej nu ska jag lägga mig i sängen, läsa lite eller snarare lite ganska mycket, måste läsa ut populär musik från vittula som jag för övrigt hatar, men skolan bestämmer.

puss
jag måååste komma i håg att kolla efter ett par leopard leggigns !

bild från google, men iaf exakt ett par sånna här ska jag ha ! muuumsfilibabba.


00:45

står min klocka på, jag är trött och jäspade precis. Jag tänkte göra en ny header med det går inte precis som jag vill, jag orkar inte krångla så mycket nu, så får fixa det någon annan dag. När jag känner för det!

I morgon är det fredag, det innebär hälsa på farmor , vi ska kolla på tavlor och massa annat, ifall jag vill ha saker hon inte ska ha kvar, sen apoteket där det ska storhandlas sminkborttagning och andra såna roligheter! jag tycker det är super kul att vara inne på apoteket, hah. Sen ska jag kila in på expert och kolla om dom har lagat kameran och min mobil jag håller verkligen tummarna ! Och dessutom har ju årets bokrea starta, så det blir en sväng in på bokhandeln också, funderar på att köpa Nicole richie's bok, - sanningen om diamanter ! men det visar sig, har presentkort där på ca 120 kr nu kanske, fick det av skolan när vi slutade nian, kanske är dags att användas nu :)

På lördag väntar alla affärer i falun på mig ! Jag, Hannah och Malin tar bil dit och handlar som sjutton !
toppentoppentopppen, can't wait !

Har jag glömt att sagt det, men jag har nämligen 1900 kr på mitt konto ! + massa lösapengar, så nu blire det gina tricot, handla t-shirt , chinos och kanske en tröja där ! h&m's jeans leggins väntar på mig också, det vet jag ! ska kolla om jag hittar några klackskor (stövlar) och kanske gladiator sandaler, muums !



dessa skönheter ska bli mina !
muums på gina's chinos.


puss & godnatt


26 februari

Hejsan hoppsan folk !
Just nu sitter jag hos Karin, vi har åkt längdskidor (jag hatar det) ! det är bara kul att åka nerför. Men vi var tvugna att göra det, nå skit skolan har kommit på, så nu är det gjort ialla fall. Skönt, nu har jag ingenting jag behöver göra innan lovet är slut. Jo någon uppsats som jag inte börjat på än, men det är långt kvar innan den ska vara inne. Anyway, i går som sagt var jag med Karin, riktigt kul! vi tog en massa kort, lägger ut snart. Fick för oss att vi skulle ta FULA kort på oss sedan ta normala kort, liksom FÖRE-EFTER bilder, ungefär som på ''the swan'' och diverse andra program.

OBS : Karin är snelhest och lånade ut skidor till mig och följde med mig och åkte !


Mig


Karin

SEXY AS HELL
konw you love it !


puss


godnatt :)

kom hem från karin för hundra år sen, okej då , halv elva !

jag och mamma kollade på tv, datorn & nu väntar min säng på att ''hans'' kärlek ska lägga sig på ''han'' :)

får hoppas på att min säng är en kille :o

nej jag är otroligt övertrött, som sagt, sängen väntar !


vi är bra !


- lite halv oseriösa, iaf med karins sminkning, haha :)
know you like it.


25 februaroi

Och om 2 dagar får jag min lön, can't wait !
Karin kom hit i går runt nio, så vi slappade bara framför tv'n , med snickers och chips !
Just nu är jag hungrig också, men karin ligger och sover för ovanlighetens skull. Annars brukar det alltid vara hon som vaknar först. I dag blir det nog att försöka ta mig ner till malung och kolla om min mobil och kamera är klar på lagningen och sen ska jag väl vara med karin, kanske ta in lite ved så jag får pengar och ringa och beställa spa-behandlig :)
Sen måste jag ringa min chef också, hon kommer inte bli glad när jag säger att jag ska bort på söndag och inte kan jobba ! vågar nästan inte ringa, för det är ju vasaloppet på söndag, för dom som inte redan visste det! OCH då kommer det vara SJUKT mycket att städa i sälen, därför kommer jag bli strypt för att jag ska bort :) önska mig lycka till!

Nej nu ska jag väcka karin, sen äta frukost, ta in lite ved, duscha och sen får vi se vad som händer och fötter :)

puss



suck

VAD SKA JAG GÖRA I DAG ?

Har iaf pratat med sjukstugan nu, gud vad krångligt allt är, bläbläbläblä !
Kan dom fatta at tjag vill ha en tid på lovet eller ? :o NEJ så klart inte, jag går fan i rättvik på veckorna, och det skulle ju vara bra om jag kunde få en tid på lovet, men nejdå det fick jag inte! den 6 mars 15:40 ska jag vara på sjuktstuganm suck.
Måste ta tidiga bussen hem då, och dessutom måste jag ragga med mig någon, vågar inte gå dit själv.

Den här veckan måste jag hinna med massa känns det som, eller iaf en del saker. MÅSTE åka upp till kläppen och åka skidor, leka med Karin, åka på SPA behandlig med mami (måste beställa tid), hämta ut kameran och mobilen från lagningen (om dom är klara) och åka till borlänge/falun och handla kläder !
Äh , det blir nog en bra vecka :)








recept :)

det verkar inte gå som jag vill med att få in bilderna på datorn ;s  USB grejset verkar inte funka, åhj ! vad sur jag blir, ingenting funkar ju, blääää !

Iaf här har ni receptet :)

Snickers

Du behöver

340 g salta jordnötter
2 dl ljus sirap
1 dl strösocker
1 dl kokosflingor
1 tsk vaniljsocker

1 liter kellogsfrosties flingor (stavas?)
blockchoklad ( ca en halv av EN STOR chokladkaka )

Mixa eller kör jordnötterna i en matberedare så att det blir som smör sedan blandar du det med Sirap, socker, vanlijsocker och koksflingor i en kastrull på en låg värme (se till så att det inte bräns!)
Häll sedan i 1 liter Kellogsfrosties flingor (stavning?) och rör ihop det ! Häll ut smeten på en bakplåt, bestämm själv hur tjock du vill ha dina snickers, värm choklad i vattenbad och pensla ut över smeten.


Så där , hope you like it ;)




24 februari

Ojoj, har inte skrivit på jätte länge ! my bad, orkade inte i går för datorn ville inte som jag ville.


Hur som helst, i Fredas sov jag hos Malin, vi tittade på 'The hottie and The nottie' helt okej film, med tanke på att det var paris hilton som var en av huvudrollerna. Vi bakade snickers också, supergott, det tar kanske högst 20 min att göra det, och det smakar nästan godare än vanliga snickers som man köper i affären. Lägger ut receptet snart :)

I lördas åkte vi hem till mig. När vi kom hem gjorde jag korvstroganoff, sen åkte vi till Amandha en stund, trevligt.

I söndas var det jobb som gällde, Vi har fått ny chef, hon är väl helt okej. Men jag gillade Jörgen för han hade humor och skämtade om allt och inget, men det blir väl säkert bra. När vi kom hem åt vi och åkte ner till malung, gjorde affärer med Bellan, kommer bild på det snart ! Sen åkte vi hem och bakade snickers ännu en gång.

I går åkte Malin hem klockan tre, så när jag följt henne till stationen så gick jag vidare till Ellie, fick lov att kolla på hennes nya lägenhet, och det var ett tag sen vi umgicks så det var jätte trevligt! Fick skjus hem av Mp sen, och då blv det CSI för hela slanten med mamma.

Just nu har jag bara vaknat och ätit frukost, ska väl ta och ringa sjukstugan och få en tid så jag kan kolla mina halsmandlar ännu en gång, suck !

Solen skiner ute , och jag längtar ännu mer till sommaren när jag ser solen!


LOV !

nu har jag lov, i en hel vecka ! underbart, jag ska göra en massa på lovet, det har jag bestämt :)
Men nu hinner jag nog inte skriva mera, måste packa klart allt, sen blir det att ta bussen hem till malin :)


pusss

MEMORIES !



Jag bara måste lägga in den här låten !
Alla har väl någongång älskat jimmy jansson ?

Själv var jag dö kär i killen när jag var yngre, fyfasen så snygg han var :)
Och dessutom kramade jag han när han spelade i malung ! Jag kommer i håg att han luktade superduper gott, och jag var så liten att han fick böja sig ner och krama mig .
Då snackar vi minnen.

björnen sover..lalala

malin ligger med kläderna på och sover som en björn, och hon snarkar lite också! skitunge.
Jag gick iaf på matte lektionen, gjorde några tal så har inte mycket kvar på matte A nu, sen blir det B direkt! plugg.
Vi fick hamburgar buffé till middag, och vi tjatade till oss vanilj glass med koooooolasås, tack för det !
och ni som inte förstår så äter vi middag på skolan. Jag orkar inte kolla på sveriges värsta bilförare ikväll, eftersom en viss malin sover, roligare och kolla med henne! men hur som helst tror jag att jag ska ta mig något och äta, damsuga, borsta tänderna och krypa ner i sängen :)

gud vad allt är segt på datorn nu då, wierd!

Btw, Jag och mami är hemma själva på lovet, pappa jobbar, bror jobbar. Så då blir det CSI i mängder och antagligen spabehandligen, mys :)



bilder sen i tisdags !


Petra                                                  Caroline                     Elinor !



Jag                                          Malin                                          Amanda


Och sandra




pussshey



gratismode.se

OH, har blivit medlem !
hoppas det funkar, verkar ju ganska bra om jag får säga det själv !
kooooom igen folk, bli medlem HÄR !



du får 50 poäng om du värvar en vän som blir aktiv (dvs samlar på sig 100 poäng) plus 4 poäng direkt för själva värvningen.
Du får 40 poäng om du skriver ett inlägg om Gratismode.se på din blogg och din bilddagbok (20+20 poäng).

GREAAAAAAAAAAAT :D

nån?

som vet någon bra klädsida ?

alltså inte h&m , utan andra som kanske inte är så ''kända''' ?


denna ska bli min !
lindex.

mjaau


jag diggar mary kate olsens stil ! den är cool.
Lohan's stil är inte heller så dålig !

19 februari

I går blev en helt lyckad kväll, blev som sagt tacos, chokladpudding & film !
Patrik 1,5 helt okej, men trodde den skulle vara lite bättre. Hade tänkt kolla på the green mile också, men klockan blev för mycket och vi var super trötta ! jag som var så sugen på den filmen, har tjatat om den hur länge som helst.

I morse när klockan ringde var jag snorig och hade ont i halsen, som inte är så ovanligt för mig. Jag bestämde mig för att stanna hemma, vi hade ju skidor på idrotten i dag också. Så det lät inte så lockande. Hoppas jag får ta bort mina halsmandlar snart, eller först och främst måste jag väl åka till en specialist, suck vad tid det ska ta!
Men jag kunde inte somna om efter att malin hade gått till skolan, låg och vände och vred mig i sängen, men det gfick verkligen inte!
Så jag gick upp och åt frukost, det roliga var att mjölken,brödet och skinkan går ut i dag, men nu var det iaf inte något fel på det :) tur det! Tog en kopp-te och nu känner min hals sig lite bättre iaf, tur det.

Kan ni fatta att det bara är en dag kvar i skolan, sen får vi lov! Jag har gått på gymnasiet i mer än ett halvår, sjukt vad snabbt det kan gå! lite läskigt.

snart får jag min lön också, can't wait !

nu ska jag kika på lite kläder , för jag har inte så mycket annat för mig (:

pusss


cajsa-stina åkerström !

älskar låtarna ! :) dom är fin.

Cajsa-Stina Åkerström- himlen över dig.




Cajsa-Stina åkerström-långt härifrån.





vill ni veta något roligt ?


I malungsfors, hm, det ligger sex mil från sälen, då KANSKE någon vet på ett ungefär vart det ligger.
Iaf för att komma till saken så har m-fors en visfestival på sommarn.
Och Cajsa-Stina åkerström ska dit, wow, det är ganska coolt tycker jag ! Dessutom funderar jag faktiskt på att åka dit då :) Måste ju sponsra min lilla by med lite pengar ;) Det är ju inte bara hon som ska dit, ni kan kolla in hemsidan här .

18 februari

hej folket !
Jag sitter jag lyssnar på Casja-stina åkerström just nu, ni vet hon som gjort '' av längtan till dig'' ?
hon är faktiskt bra, dock är det nog min mamma som fått mig lyssna på sånn musik, men jag gillar't.

I lördas kom ju malin till mig, vi tog det lugnt hemma med kräftor , yummie !
På söndagen blev det jobb, alltså städa det var inte så mycket, men jag var FÖR trött för att gå runt med en damsugare som låter som en gris. Men pengar är alltid bra, jag är sugen på en massa kläder just nu !

I måndags slutade vi tjugo över elva, en ganska onödig dag tyckte vi, hände inte så mycket efter skolan heller, jag och malin gick hem och slappade som små griskutltingar. Kan ju vara skönt det också ibland, spelade guitar hero.

I går var det som sagt friluftsdag och vi åkte till bjursås.
Jag, malin, sandra, elinor, caroline, petra och amanda hängde tillsammans i backen. Hur trevlig och rolig dag som helst, förutom att vädret var blåsigt,snöigt och kallt ! annars var det toppen.
Jag gjorde en snygg vurpa Iallafall. Sandra och jag åkte till snowparken, hade tänkt hoppa och sandra tog fart och hoppade och själv tyckte jag inte hon hoppade så högt så jag tänkt att jag skulle ta lit emer fart, dock blev det lite för mycket och jag flög ganska högt (kändes det som) , men vad tror ni väntar på landningen då ?
JO IS IS IS IS, som jag inte såg, skidorna dampa sig och jag for rätt ner i snön med ansiktet.
Efter någon sekund kollade jag upp helt snöig i ansiktet och började skratta som en gnu, lyckat :)

I dag kom jag och malin lite försent, det betyder att LOVET är efterlängtat, bara 2 dagar i skolan kvar nu. Härligt.
När vi hade svenska fick vi reda på att våran djurkunskaps lärare ramlat och slagit i huvudet ohc lyckats få hjärnskakning, hm, kan inget annat säga än att jag blev super glad. Ja visst det är synd om henne men vadå ? Jag tycker INTE om henne, hon är kass. Så med andra ord slutade vi tjugo över elva, slappisdag :)
Sandra, elinor och Johanna följde mig och Malin hem, för dom hade traktor körning vid tre, så vi satt och klickade på youtube!

Nu ligger jag här i min ensamhet och funderar på om jag ska ta och steka en äggmacka, mums!
För jag är ganska hungrig, men ikväll blir det Tacos, chokladpudding och film med Thomas och anders.


Snälla påskharen ge mig detta (a)

 - hittade ingen bättre bild, men chinos & tröja från gina tricot, ska inhandlas direkt jag får lön .


ursäkta den dåliga bildkvalitén, men har inte ps här! paint är det som gäller ;)
hur som helst, så vill jag klä mig i sommar ! jag längtar efter solen, nån mer som gör det?



denna t-shirt från ellos skulle inte heller sitta helt fel!
ÅÅÅÅH ge mig sommar och massa pengar NU !

nej nu ska jag göra mig en äggmacka och vänta på SEGOT malin, det var tydligen en kossa som kalvade just nu i skolan, coolt ! därför hon är seg på att komma hem :)

pusss

förresten !

Jag sa ju att jag skule bli blond, jag har ångrat mig !
Eller lite, jag ska inte bli hel blond utan färga slingor som fasen bara :)

ungefär så här vill jag se ut i håret .



VAD TYCKS ? :)

nu ska jag städa lite, mohaha !
det är ju trots allt alla hjärtans dag i dag :)



old pic.

Happy valentine's day! 14 februari .

hejsan hoppsan !
I går när jag kom tog jag och bakade en kladdkaka för att karin skulle komma hit, hon har tjatat om att hon ville ha min kladdis så jag tog och rörde i hop en. Karin kom vid halv tio, då tog vi varsin bit och pratade! Har inte träffats på över en månad, så det var ganska mycket vi hade att prata om, min mun var inte stängd i ens en minut.
Men i dag gick vi upp vid tio, karin väckte mig då, så det var ju inte att bara somna om igen!
Käkade frukost och sen tog vi en dusch, fixa iordning oss och gick ut och fotade! Det är ju så att karin fått en systemkamera, eller okej man kanske säger köpt en, jag är inte avundsjuk, nej inte alls va!

Godmorgon M.engberg





Jag x2 , och sötnos Sally :)


puss

FREDAGEN DEN 13 !

tror inte det är en sånn oturs dag idag ändå.
Våran lärare var sjuk, så vi slutade elva, bestämde vi oss för , gick och åt mat och nu är vi hemma .
Blir att åka hem till malung i dag, bussen går väl härifrån halv tre.
Hemma tjugo över fem, då ska jag leka med karin ! det var sjukt längesen, och jag saknar henne.

Någon mer än jag som har problem med bdb ? det funkar ju inte ;o drygt.
tänk så mycket som kretsar kring datorer, skolarbeten, vardagen,jobbet, osvosvosv!
sjjukt egentligen, dom klarade ju sig förr i tiden, nu har väl ändå varje familj en dator och bredband!

När jag kommer till mora har jag ju mer än en timme innan bussen går till malung, då ska jag springa in på h&m och köpa en ny foundation, min tog slut i förrgår, så fick använda min ''gammla'' och den suger ! Loreal's foundation är nog den sämsta jag provat, man blir ju bara fläckig av den! Har hittat in favorit nu iaf, max factor :)


12 februari

och det innebär att det är fredag i morgon! skönt va,
men vet ni vad ?
det är FREDAGEN DEN 13 , otur ?! nja, tror inte det :)

Har precis duschat, skönt att ha det gjort så man kan lägga sig lite tidigt idag! har inte vaknat upp en enda dagen den här veckan och känt att jag varit utvilad, har varit helt slö. Och det är bara fullmånens fel, jag kan verkligen inte sova riktigt när det är full månen! hur kan det bli så ? någon som vet, för det är inte bara jag som sover dåligt !

Ialla fall hade vi prov på onsdagen, fågelprov, kände att det skulle vara skönt att ha det gjort, så gjorde det då, tror nog det gick helt okej, fick iaf G ! Efter djurlektionen gick jag och kompleterade svenska provet, ni vet satsdelar , subjekt , predikat osv. Tycker inte det är så kul, men det gick nog helt okej, hoppas jag på! kändes bättre nu, förra gången jag gjorde det fattade jag ingenting !
I dag fick vi reda på vad vi hade fått på djurprovet som vi gjorde förra veckan, vet ni hur nöjd jag är ?
38/42 rätt :) great! frågade också om det fanns en möjlighet att jag kunde få mvg, och det fanns det! happyface.

I går kom även Anders på besök med skotern, vi kollade på pistvakt, riktigt trevligt var det :)
nästa vecka blir det antagligen så att jag,malin, anders & anders storebror Thomas ska laga mat och kolla på film! Alltid lika trevligt med dom pojkarna. Får vara glad att johan och thomas gick i samma klass så jag lärde känna han, och genom han lärde jag jag känna anders, som är världens bästa killkompis :) !

Men nu ska nog jag ta och äta något, packa väskan och fixa lite .

blir en tidig säng.

godnatt (:

idag.

orkade inte skriva mer i andra inlägget för då hade det blivit flera km långt!

Jag har fixat naglarna i dag också, lösnaglar som jag fick av pappa när han hade varit i tallin :)

så här ser naglarna ut nu ! syns kanske inte så mycket, men anyway.



denna sjal köpte jag i fredas på cubus i mora, för endast 39:- ;) rea !
snyggare i verkligheten dock.



puss

9 februari

hejsan hoppsan.
inte hunnit bloggat så mycket!
iaf i lördas var det ju bröllop i fjällkyrkan bredvid högfjälls hotellet. Nu kan vi ju börja snacka om att jag har haft en oturs helg! när det är ca 1,5 km kvar till kyrkan får vi benis stopp (det är fel på benismätaren) bröllopet skulle börja om 2-4 min, vi fick lov att börja gå, jag och mamma gick och försökte lifta. Tror ni någon turist stannade då? NEJ, inte ens dom som var själva i bilden, jag ska fan aldrig stanna för turister ! Iaf så gick vi kanske 700 m, då stannade en bil, och hon var iaf jätte snäll och skjusade oss, när vi väl var framme tio minuter försent, ringer det på min mobil. Jag hade glömt att sätta på ljudlös, så det tjuter ut ur högtalarna högt! smart Maja , 10+ poäng!

Sedan skulle vi äta , som man alltid gör efter ett bröllop! Maten skulle bli serverad i trandstrand, när klockan var 18:20 hade vi fortfarande inte börjat ätit, malin skulle komma till malung 18:45, och dit är det 5,5 mil . Så vi sket i maten , tackade så mycket och åkte hem, bytte om och snabbt ner till malung, då hade malin fått väntat i 1 timme, stackarn!

Vi åkte til cherry sedan, och dit kom det folk ! överraskningsfest för fredrika, så vi släckte alla lampor när hon kom , och sjöng för henne, trevlig kväll !

på söndagen gick jag och malin upp tio i sex på morgonen, fortfarande inte nyktra. Jag kunde inte fatta varför jag hade så ont i svanskotan, men kunde knappt gå osv. Vi åkte iaf upp till sälen och jobbade, väldigt ansträngande för mig, mådde piss efter någon timma ! Men vi städade med klagande tills klockan var tio över fyra, då tog vi bussen hem. Men batteriet till bussen krånglade, och vi blev försenade 40 minuter, kom till fors fem i halv sju, var bara att åka hem , packa och snabbt som fan åka ner till malung. Vi fick lov att be Patricia att be bussen vänta, men vi hann med den iaf ! :)

Ni märker ju vilken oturs helg jag har haft, jag får knarka alvedon för att jag har så ont i svanskotan, det värsta är att jag inte vet vad jag har gjort!


heyholet'sgo.

yes !
Pappa har iaf varit i tallin i går, han har köpt lösnaglar till mig, härlit !
Om ca 20 dagar får jag lön, great . Då blir det att handla kläder, det vill jag lova!
sitter och kollar på kläder nu, är sugen på att handla .

i morgon ska jag lämna in mobilen på lagning, har tappat en knapp ! smart där, och det är mellanlags knappen så det är grymt drygt, och då ska jag passa på att hämta kameran från lagningen också :)
sen blir det en sväng in på apoteket tror jag!

nej nu kommer snart mamma hem , så ska prata med henne lite :)
dessutom kanske det blir sista minuten resa utomlands på sportlovet, annars blir det på påsk!
superglad.
puss

6 februari

Haft fullt upp i veckan, har inte haft tid till datorn!
I måndas hade vi traktor köring, jag fick MVG och behöver inte gå på någon mer lektion :) superbra!
I onsdas hade vi svenska prov, dock gick inte det så bra tror jag, så ska nog göra om det på måndag när dom andra ska göra det.
I torsdas var det djurprov, gick jättebra kändes det som. nästa vecka har vi då svenska prov och fågelprov, fågelprovet kan suga min.. usch vad mycket det är just nu. men det ska väl funka .
Köpte en ny sjal i mora i dag också, snygg är den. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, gick ut i garaget där pojkarna var och skruvade med skotern, spelade lite guitar hero och nu hamnade jag här.
Blir att se på hjälp om några minuter :)

förresten jag ska bli blond, ska börja med att färga slingor! lite kul att byta hårfärg :)
nej nu börja HJLÄP! snart,
puss


Maja & Malin :)

2 februari

aktiv, nja !
jag har fullt upp med skolan, har 3 prov och några ekologi ord denna vecka !
dessutom har vi ett sjukt stort fågelprov nästa vecka ;s

nu måste jag sova, klockan närmar sig elva, och jag är sjukt trött !


godnatt :)




hm, går inte att ladda upp bilden som jag tänkte.
iaf har jag köpt ''pepsodent, white now'' den funkar faktiskt! 34 kr, på ica :) perfekt !


RSS 2.0