30 september

har inget att skriva, mitt liv är bäst. hihihihihih, galet trött är jag också!
galet hungrig börjar jag också bli, allt är galet :)

okej, börjar väl med att säga att löööördagen var kanon. Kom en massa folk, och ja allt var sjukt kul.
Söndagen sög väl en aning, bakis, mobilen snodd och ja. Men på kvällen kollade vi iaf på film med thomas. Måndagen Malin och possi blev påkörda, moppen funkar inte, den ska på lagning, possi fick hjärnskaning, thomas och fredrik var här och kollade på film, SHOOOTER den måste ni se för övrigt.

I går blev det film igen, wallander-kuriren, trodde jag inte hade sett den! men det hade jag ju gjort med bror. Men var trevligt ändå.

I dag har det inte hänt alls mycket, vi drog hem från skolan vid halv ett. Orkade inte, ont i huvet osv. Ska fixa lite saker tills i helgen idag iaf, RÄTTVIKS MARKNAD! paaarty ;)  Inaw och Hannah ska väl antagligen sova här också, perfekt.

Sen är det idol i kväll också, håller STENHÅRT på erik :)

GOOODBYE! jag ska tvätta nu ;)



bild sen i lördags, slänger in bilder sen! Possi har dom på sin dator, o hon är hemma :)

rubrik?

uh! Jag ska faktiskt sova nu, är så sjukt trött. Ont i fötterna efter allt gående på kupolen.. Hittade inget att ha på mig i morron, så får väl lov att ta något som redan finns i gaderoben eller sno av någon annan ;)
Men hittade iaf en vår/höst jacka på, vit tröja, uggs och ett par vanliga skor. Måste dra ner på mitt skoköpande tror ja, höh.

Men som sagt ska sova nu, slänger väl in bilder i morgon istället.
hungrig är jag då också, men orkar inte gå upp ur sängen och käka.
puss

BRA, KONSTIG & COOL

Såg ni på idol ?
Jag satt bänkad! Tyckte att dom som gick vidare var helt rätt, självklart gick Erik vidare, HALLELUUUUUUUJAH! eller nått i den stilen..

Dock tycker jag fasiken han Felix är grym , han har värsta unika rösten ju. Han åkte ju tyvärr ut, men han kommer säkert bli något :)

Nu ska jag faktiskt sova, var sjukt trött idag så i morgon ska jag vara på topp ! I morgon kväll kommer antagligen Thomas och Bäckström hit och käkar kladdkaka eftersom Thomas tjatat om min kladdis, alla älskar den ;)

 

GODNATT!


sista låten han sjunger är han grym på! sjukt härlig röst .



bättre bild får ni inte idag! Nöjd är jag då iaf :)

in love !

Bara jag som är helt nerkärad i denna pojk ? så sjukt grym alltså!
han måste bara vara en av de 16 som går vidare, visar sig ju. HÅLLER TUMMARNA!



för övrigt sitter jag och färgar håret just nu. Har klippt mig också, blev supernöjd & hon som klippte var skittrevlig :) antar att hon var lärling eftersom det bara kostade 250 kr, hah. Men hon var iag grym hur som helst!




puss

22 september

jag håller på att somna! Är så sjukt äckligt trött, funderar på att sova lite. Eller så ska jag plugga så jag har det gjort, duscha och sen idol. Efter idol blir det lätt att sova iaf :)
Fattar inte varför jag är så trött, har ju iofs orienterat i dag, gick brabra. Sprang ju med Lisa, men jag kunde iaf lite själv ;) Skönt att ha det gjort!
Har varit och solat i dag också, fick inte så mycket färg. Ska pröva på Drop in solariumet nästa gång, tror det är bättre.. Byebye rättviks hälsan !


min blogg känns som världens oseriösaste, suuck. Men Sanna ska iaf fixa en ny header till mig sen , TOPPEN! Vill ha mer färg.
Men hur som helst så ska jag ta och plugga nu, prov på måndag i engelska, läxa i psykologi, läxa i naturvetenskap, djurläxa osvosv...

Puss


vill ha sommar igen!


love lockdown!

lyssnar på den låten nu, kom inte på någon passande rubrik..

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Har pluggat iller som en galning, så jag kan ALLT nu! Hängt 2 tvättar, städat och gjort rent mina sminkborstar, inte det frääschaste vill jag lova.
Nu hade jag faktiskt tänkt sova, är sjukt trött efter denna dag. I går kunde jag inte somna och jag tyckte malin var så tråkig som halvsov, så jag hade lite kuddkrig med hennes huvud :) jätteskojj tyckte jag.

Ska höra med Julia om vi ska sola solarium i morgon, så man får lite färg. Onsdag blir det klippning och färgning, mörkbrunt. Sen får vi se vad som händer och fötter .

Orientering på idrotten i morgon, inte det roligaste. Men saker som måste göras..

Godnatt

 

 

Kolla 2.10, jag kan inte sluta garva!

hahahahahaha.


sängen

nu ligger jag i sängen och ska strax sova! så jag kommer upp i morgon, måste åka härifrån kvart i åtta i morron. Så vi har en halvtimma på oss att plugga in spanskan.. glömde att vi hade läxa, och den är i skåpet...

Har inte gjort allt för mycket sen sist jag skrev. Träffade på hannes och cherry på station, superskoj! var längesen, så det var riktigt trevligt :) Fick vänta på bussen i 30-40 minuter i rättvik, den var försenad 10 min kanske! Och då skulle vi ändå bara åka buss i 4 min. SUCK!

nej NU ska jag sova.
godnatt




look for yesterday! eller nått.
Ser ni att jag börjat spackla ;)? wow, hunnit en halv vägg! duktigt.

nya koftan, huh! seg jag är på att visa. Men skit samma.

maja und veber

har hund besök ;) helt crazy är han, nu ska vi packa klart o fixa allt skit, sen drar vi till rättvik..




20 september

Hejsan hoppsan.
Ligger i sängen med en fet malin bredvid mig, som soooover! tråkigt, så fick lov att förlova mig med datorn en stund.. har inget vettigt att skriva! Blev garanterat 56 kilo tjockare i går av all tårta osv ;) men gott va de! 
Tydligen ska jag färga blonda slingor på min bror idag, och jesper intisterar på att jag ska klippa han.. Oh no, det kommer inte gå bra. Försökte säga till han att han kommer se ut som ett asshole om jag klipper han, men han vill inte lyssna :( killar... 
 

nu ska jag nog väcka malin och sen käka frukost :)

puss


SÅ JÄKLA BRA!

ja jag vet att jag är efter med låten, men yey hörde den nyss på VMA! Har ju dock hört den förut, men aldrig fastnat för den. Och inte nog med att den bra, hon är grym på att dansa också.. Brukar inte lyssna på Beyonce, men denna låt kommer jag nöta ;)




19 september

Monday
Jo-Anna spends an hour with her magazine
The day is kinda grey and so lazy
She goes ah-ah-ah-ah-ah...
And hey boy
Jo-Anna's in the mirror in her dressing gown
Talking to a friend who lives uptown
She goes ah-ah-ah-ah-ah...


OOOH, jag älskar låten! sånna jäkla minnen med den låten..
Nu ska jag strax hoppa i duschen, fixa mig och sen kommer det lite folk hit och äter tårta för att jag fyllt år. Passar på att äta tårta för johan nu också, eftersom vi inte hunnit det, han är borta hela tiden (!) Men nu blir det iaf av. Hoppas på att få lite cash ;)
Vid sju kommer malin också, toppen!

Nybakade bullar, morotskaka, smörgåstårta & en till supergod tårta!


MUMMS, jag räknar med att kilona dubbleras ;)


Eller jag ångrade mig, jag ska fasiken spackla lite innan jag hoppar i duschen!

puss





<3

17 september

tjolahopp! eller nått i den stilen.

Har precis kollat på idol, åh vilket underhålland pogram! Vet inte vissa hur dåliga dom är eller?
Det har inte hänt ett skit i dag, åkte hem någon timme tidigare från skolan för att jag hade sjukt ont i magen, trots att jag knarkade alvedon... MORR!
Så gjorde lite matte när jag kom hem. Sen har jag gjort en ny blogg ;) dock inte till bara mig, utan hela min klass. Hah, ovärd blogg med ovärd text. Men som kanske för oss är viktig, störda händelser, bortgörningar och massa annat smått och gott! Check it    http://npnv.blogg.se/ !

Kan inte ladda upp bilder, hela skiten laggar sönder!
bara för mig som det inte funkar ?

Nu ska jag hoppa in i duschen, packa och sova :) malung i morgon!

happyface


16 september

tjue, ligger i sängen som vanligt när jag är på datorn. Malin och josse är i väg och handlar, så är helt ensam hemma.. Idag har det inte hänt mycket, skola och slutade vid halv tre. Åkte hem och gjorde köttfärsås och spagetti och pluggade lite. Tänkte att detta skulle bli en pluggdag, men icke. Var för drygt! Hade ett litet fysik test i dag också, gick åt helvete! Så blir väl att plugga fysik som fan, urscha.

Ska dessutom skriva en 6-9 sidor lång uppsats på psykologin, kommer nog bli ganska svårt tror ja. Ska nog se till att börja med den strax, så man hinner kompletera innan deadlinen ;)

Åker hem ihelgen igen, får se vad som händer och fötter då. Men hoppas på ett lite roligare helg än sist. Sen blir det antagligen två helger i rättvik. Dock är det ju malungs marknad nästa helg, så får se om jag blir hemma hela helgen eller inte. Sånt som visar sig, drar kanske till rättvik o dricker ist ;)

jaja, intressant text.
ENYOJ!

<3 myyyysdress


illrar
















15 september

tjoho. Ligger i sängen i rättvik, är helt död! Och endå har jag bara varit på en lektion i dag och den var inte speciellt jobbig. Jaja, är väl så när man inte är helt frisk. Har pratat för mycket nu, så känns ganska mycket i halsen. UUHJ!

Men nu ska vi typ ner o handla o käka. Får se vad det blir, barnmat kanske ;) ? nej, ironiskt där.

Förresten hade ju illrar på lektionen i dag, så länger in bilder ikväll. Måste göra engelska läxa, fysik och matte :(

puss



lek med possis kamera! enyoj (stavning?)

multivitamin, Emelie & svea.

Har precis gosat med min bebis :) Och nu ska jag dra till Emelie, min räddare i nöden! Tur att jag har något att göra nu iaf, ska duscha där sen får vi ser vad som händer och fötter.


Multivitamin + is = drog!


Bebis nos & mun :)

låten som spelas mest nu ;)

Kristinia DeBarge - Goodbye






Am I supposed to put my life on hold
Because you don't know how to act
And you don't know where your life is going
Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me if I don't show it
I don't care if I never see you again
I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
But either way baby, I'm gone


Chorus:
I'm so over it, I've been there and back
Changed all my numbers and just in case you're wondering
I got that new

I'm a single girl swag
Got me with my girls and we're singin' it sing!
Na na na na,hey na na na na hey
Hey hey hey
Goodbye
Na na na na, na na na na
Hey hey hey
Goodbye

Cut my hair 'cuz it reminded me of you
I know you like the long 'do,
Had to switch my attitude up
Thinkin' of changing up how I ride, No more
On the passenger side
Too bad you miss out on the way that I drive it
I don't care if I never see you again
I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
But either way baby, I'm gone

Chorus:
I'm so over it, I've been there and back
Changed all my numbers and just in case you're wondering
I got that new
I'm a single girl swag
Got me with my girls and we're singin' it sing!
Na na na na, na na na na
Hey hey hey
Goodbye
Na na na na,hey na na na na hey
Hey hey hey
Goodbye

Hey hey, hey hey hey
Goodbye

Chorus:
I'm so over it, I've been there and back
Changed all my numbers and just in case you're wondering
I got that new
I'm a single girl swag
Got me with my girls and we're singin' it sing!
Na na na na,hey na na na na hey
Hey hey hey
Goodbye
Na na na na,hey na na na na hey
Hey hey hey
Goodbye

Goodbye
Na na na na,hey na na na na hey
Hey hey hey
Goodbye
Na na na na,hey na na na na hey
Hey hey hey
Goodbye
Goodbye
Goodbye

14 september

WOHO ! gick upp vid elva, fick i mig en macka utan kanter, framsteg (;
nu sitter jag och sörplar i mig multivitamin med 599 kg is, yummie. Idag blir det nog att packa till rättvik, duscha och ta det lugnt.. För i morgon drar jag tillbaka till rättvik. Äntligen! Ska bli skönt, dock skippar jag dom två första lektionerna och är bara med på djurlektionen. Passar mig bra! Har ju idrott och det är inte så lockande. Åker med mami och marina till rättvik och då ska vi stanna i mora och kolla på skor också, me liiiike! Jag vill ha uggs.

VS

jaja, inte världens bästa bilder! men är ju iaf lite skillnad, funderar starkt på att färga mörkbrunt igen. Eller göra fler ljus slingor?

Dagens stoooora fråga, och den som inte svarar är dum :)

moahahahaahah ! fjortisbloggare (y)

Gick in på en blogg o hittade en bild på fjortisbloggarn!
CREEED till http://tyypjosefine.blogg.se/ !



http://tyypjosefine.blogg.se/2009/september/hahah.html#comment


kolla in ;)
Hej jag är 14 år och cool!
mahahah
Hennes morsa lär ju skämmas lite över henne!


Ja jag har tråkigt !





13 september

Hello, i'm still siick! Så åkte inte till rättvik idag, får se om jag åker dit på tisdag. Kan ju bara hoppas på att jag är frisk då.. Jag gick upp vid tre i dag, har fasiken sovit hur länge som helst, är fortfarande trött.
Sen har jag inte gjort något vettigt, suttit vid datorn och tv'n bara. Har verkligen inget att göra! Förresten så prövade jag Kenzas jacka i fredags, dom har den på sundkvist. Ohyes den är snygg, kan inte bestämma mig om jag vill ha den eller inte. Får se ;)

Nu ska jag göra något annat, kanske käka?!
har inte fått i mig någon mat i dag heller typ ;s

puss








snyggare på!

12 september

Tjoho, vad gör ni?
jag har nog tråkigast i världen.. Har inte gjort ett skit i dag, hatar't! Orkar inte vara sjuk, har tydligen halsfluss... inte kul.
Nu känner jag mig iaf litelite bättre i halsen, och jag tror febern lagt sig igen. Hade lite över 38 idag, men nu känns det bättre. Hoppas jag är på bättringsvägen iaf, vill till skolan på tisdag. För då får vi illerbesök och det skulle vara coolt att ha sett dom :)

Får se hur det blir med det! Har kollat klart på silverfang nu och jag gillar inte det sorgliga slutet. Men det är ju helt klart den bästa tecknade serien.

Nu ska jag nog försöka få i mig lite mat, bara druckit te & isvatten idag. Så jag är en aning hungrig!

puss

- hoppas det är något bra på tv'n ikväll.

11 september

world trade center dagen! ojoj, var fan flera år sen det hände :o men jag minns det så väl, vi hade en tyst minut i skolan då..
Btw så har man bror haft körkort i 2 år i dag , haha! lycko dag för han, otursdag för andra.

Mår lika dåligt som i går, eller ja febern är borta nu äntligen! Men halsen är värre, kan inte svälja utan att det ska göra ont ;/ hatar mina halsmandlar!

Så min dag har inte varit allt för rolig. Sov till halv tio, gick upp, försökte käka lite , fixade mig och packade. Sen drog jag till bussen och hemmåt. När jag väl kom hem satte jag på silverfang och mysade ner mig i sängen, har varit en riktig slappisdag. Sovit 1,5 timmar också :) & snart sett klart hela silverfang serien IGEN.

Nej nu ska jag sova så jag blir frisk, har ju hört att sömn ska vara bra.

Godnatt

10 september

jag orkar verkligen inte skriva!
Ska sova nu, håller på att bli sjuk IGEN... suck ;s
Ont i huvet, fryser hela tiden + att mina halsmandlar är stora som golfbollar och gör skitont :( synd om mig!
Var inte så jävla smart att rida när man är trött o sjuk, blir ju så jävla mycket värre! Men idrottsläraren hade nog dödat mig om jag inte hade gjort det, pga att vi skulle ha en ''egen'' idrottslektion!

Tar nog elva bussen hem i morgon, får se om jag orkar gå dit till skolan i morgon. Åker så mycket hellre hem till mami & papi och tar det lugnt framför tv'n.
Nej sängen som sagt..

puss

kan fortfarande inte ladda upp bilder ;s

090909 ;)

Grattis till mig i dag, huh! Status att det var 090909 idag, o jenny tog kort när klockan stod på 09:09 ! slänger in den bilden när jag fått den. vilken liv!

I morse blev jag väckt av att martina och possi kom in och sjöng för mig. Fick paket också ! iih, tack bruds.
Skolan var väldigt seg idag, men slutade tjugo över två så det var skönt. Gjorde mat när vi kom hem, blev korvstroganoff och ris, superdupergott. Och sen hamnade jag framför datorn. Malin ligger och sover bredvid mig som en liten bebis, ska nog väcka henne och åka ner o handla nå god frukt till i kväll. Är bara vi två hemma i kväll så vi tänkte mysa till det lite, blir idol sen OC.


GÅR INTE ATT LÄGGA IN BILDER :s suuck!
får försöka senare.




8 september

Inte hänt något speciellt i dag! Tråkig dag, eller ja idrotten var helt okej ;) spelade fotboll och så klart vann mitt lag! haha, sen blev det djurvård, suck fick inge illerbesök idag så det sög ju ganska hårt! Har börjat med akvarie fiskar nu, boooring!

Efter skolan åkte jag och malin ner och handlade! Köpte varsin sallad på ica, supergott vare. Sen har jag bara gjort klart kemin och läst nyheterna, TRO DET ELLER EJ! men det var våran läxa i samhäll så...

Nu ska jag duscha sen blir det helt klart idol..äntligen!

puss

7 september

Ligger i sängen och lyssnar på Amazing Grace, brabra!
Idag var det helt okej skoldag, första måndagen jag är med på så.. Hade sjukt kul på kemi'n iaf ;) Sen var det väl ganska segt, men men.
Efter skolan åkte vi ner och handla och fixa lite privata saker. Sen hem och plugga, tvättade och sånt nödvändigt skit. Åkte och träffade Leon och Andreas en sväng också, och nu ska jag väl ta och käka, hänga tvätten och sen sängen.

Förresten hade vi så sjukt kul i lördas. Trodde inte det skulle komma så många, men vid nio-tio kom det folk. Blev en riktigt lyckad fest med konstigt slut! dock spårade det aldrig ut och aah jag må säga att det lätt är en av dom roligaste festerna jag vart på, ett plus att vi hade den ;) Massa nytt folk från leksand och borlänge och några rättviksbor kom hit m.f.. Kör på igen när Possi och dom fyller år, om tre veckor typ och efter den helgen är det rättviks marknad så nog blire röjj allt ;)

Men jag slänger in bilder sen.

ska dra i från datorn nu.
puss
 

4 september

och grattis till Ellie :) hoppas du fått en superbra dag!

Och nu till det ointressanta, skolan. Sög som vanligt ;) fast vi har väl ganska roligt ändå, bara för att våran klass äger alla andras. Efter skolan åkte jag och possi m.fl och handlade läsk tills i morgon och ingredienser till kladdkaka. Ringde thomas så han kom och hämtade oss, iih gulligt! Hade faktiskt 3 kassar som vägde huuundratusen kilo så det var behövligt.

Blev klar med mina 5 kladdkakor för någon timme sen, gud så drygt! Men vi ska ju sälja dom i morgon så hade inget val, dessutom får jag och possi pengarna som vi säljer för+ det vi lagt ut på ingridienser. Fast vi ska såklart lägga pengar i klasskassan också :) great!

Snart kommer Jenny hit och joinar oss med en film. Possi ska locka mitt hår för att se hur det ser ut, pröva kläder tills i morgon och duscha ska jag också göra. Blir relativt tidigt i kväll, ska upp vid åtta. suuck!

Nu ska jag joina brudsen!

puss

3 september

Ligger här i sängen med en fet malin bredvid mig! fast hon ska sova nu :( buhu, men det ska jag också göra. Ska bara slänga in ett inlägg, kolla lite bloggar och sen ska jag sova.
!

Skolan var en aningen seg idag, gillar inte torsdagar! Gillar ingen dag i skolan. Eller ja det enda som är okej tors är samhäll utan tvekan. Sen kan spanska dra nånstans!
I morgon är det dessutom matte, fysik och ett antal X timmars naturvetenskap...

Efter skolan drog vi in till falun för att köpa skor till mig. Blev yttligare ett par Race marin skor från stadium, dock svarta denna gång! får köpa uggs sen istället. Hittade även en tunika, 2 t-shirts och jeans leggins. 
Förresten hade dom nollning i falun idag, hävde ägg, öl, mjöl, filmjölk och ketchup på ettorna, stackare.. HAHA! 


skor , stadium 199

 
tunika H&M 98 på rea, snyggare på!


hm fashion against adis, 149

måste ju hylla kungen ! gina 99


jeans leggins från gina, 99 på rea.

Possi , halv malin och kooorv :D


Milkeshaaake :)

nu ska jag hoppa i sängen, får inte sova ut förens på söndag (!)
har öppet hus i skolan på lördg, jag och possi ska sälja kladdkaka & vi får ledig på rättviks marknads fredan om vi hjälper till. Och sen på kvällen är det party för miig :) fattar inte hur vi ska få plats med allt folk som ska sova här, men det löser sig väl.


goooodnatt


2 september, VOOTE !

klockan är över tolv, men skit samma!

Ganska slapp dag i skolan, lyssnade på nazist föredrag, sjukt bra och han som pratade hade humor ;D haha!
Åkte hem och gjorde mat , martin åkte till blge och fixade lite stuffs. Great! Läxa och vid åtta drog vi till lisa o compani. Sjöng singstar och pratade, trevligt :)

Hoppade in i duschen när vi kom hem, sen har jag inte gjort mycket mer! ¨
funderar på att färga håret mörkbrunt, men ajskii. Beslutsångest...
har inte mycket mer att skriva, mamma betlar min ipod i morgon, så den kommer antagligen nästa vecka :D happyface!



DAGENS STORA FRÅGA!
mörkbrunt eller som jag har nu?!
har haft så länge nu , känner jag jag vill färga mörkbrunt faktiskt.

1. right now

2. mörkbrunt


tävling

okej, bara för att jag aldrig vinner så ska jag göra ett försök!

presentkort på h&m ;) vet ej på hur mycket, men skit samma! alltid kul :D

http://annyb.blogg.se/2009/august/tavling-vinn-ett-hm-presentkort.html?_tmp=a0d2a252ed816136eb2ea1ef7b2c73d569ea0480



mm

drog, snart slut på hostmedecinen efter nästan 3 dagar. hur många dagar får man knarka det?!

plus att vanlig yoghurt och kina puffar är mumms :) sen blev det lite psykologi också, klar med det nu! sjukt coolt vad människor kommit på egentligen och hur man reflekterar till olika saker! I morgon är en jobbig dag, fysik, engelska (hatar läraren) sen kan jag inte schemat nå mer. men jag VET att det är något mer jobbigt!













kul med camen, ENYOJ !
 nu ska jag ta och sova, skola i morgon! och klockan är snart ett, får ta och ta tag i mina sena kvällar/nätter snart.


1 september

En lektion i dag då, dock lång. Hela 3 timmar. just nu sitter jag och lyssnar på Dr bombay- rice and curry ! barndomsminnen, ohyes. Jag älskade dr bombay när jag var liten. Men skit samma, har gjort massa läxa iaf. Har väl bara fysik och spanska skiten kvar! det löser jag sen.

Gjorde spagetti o köttbullar idag, yummie! älskar't. Vi hade tänkt dra på kvällsfika ikväll och kolla in små skitarna, och nya jouren. Tydligen hade han bara tagit jobbet för att om man nekar ett jobb får man ingen a-kassa. Eller nått, och han var världens bitch! värt att kolla vad det är för typ.

Inte gjort speciellt mycket, ska ta och fixa mig sen dra på kvällsfika tror ja!

puss


maja längtar tills på lördag.


wow, 1 september

jag hatar rubriker! men skit samma. det är 1 september nu, bra. Bara 8 dagar tills jag fyller år :) perfa!
Btw har jag hittat en ny ipod, 8 gb lila, sjukt nice! försäkring och allt! (det rimmade, jag är grym)
Stannade hemma från skolan så har inte gjort allt för mycket idag, farmville, msn, OC, SATC och besök. Eller vad man säger anders, tommy och patrik kom hit en sväng. Dom hade damp, garvade åt allt. nej nu rimmade jag igen, haha!

I morgon blir det nog skola iaf, börjar inte förens halv två. GILLAR'T !
men nu ska jag sova, godniiight.

måste bara bjuda på denna hel sköna videon med bögen! ''VÅLDSAM''


RSS 2.0