29 maj

slutade för en timme sen kanske, riktigt skönt! gick hem och packade och fixade allt, så nu ska vi snart åka till malung :) mamma kommer väl om en stund. Så blir det om mora och käka donken och sen blir det att köpa en ny foundation och försöka få mami att betala gladiatorsandaler om jag hittar några, det borde inte vara så svårt att övertala henne ! hon gillar såna skor, huh ! :D
I går sov jag faktiskt, från halv fyra till sex, haha! alla trodde jag hade försvunnit eller ngt, för jag svarade ju inte när dom ringde o malin var inte heller hemma. När malin kom hem färgade jag håret på henne sen gick vi till possi o martina och kollade på my sessy girl, det var dom två, jag , malin, jenny, julia och carro :) ! myys.

När vi kommer till malung så drar vi till Ellie och fixar oss och börjar kvällen där :) great!
blir nog en lyckad kväll, ska försöka ta några bilder också!

puss


28 maj

åh, kasst! damn, jag är på sjukt dåligt humör alltså.
hmf, i går kom anders till oss vid tolv och sov här, somnade kanske två . Trevligt!
Drog till skolan i regnet och skulle ha npnv dag, och så det blev också! fasten det var sämst väder. Satt ute från 09:00 till 13:45 , usch! aldrig mer, fyfan så kasst alltså.
Några ur klassen gick till leon och kollade på film, men jag drog hem ist! känner mig en aning trött och jag var tvungen att tvätta. hmf, jaja. skönt att dagen är över iaf! slutade ju 2 timmar tidigare :)


stolpskott (y) egen designad t-shirt ;) haha !


coolt linne tyckte jag , från carlings 149:- !


leopard linne från h&m, 99:- tror jag ! eller 149 :- , inte säker xD


mina nya pjuks, från skohuset 299 :-

27 maj

Hejsan :)
Idag var jag hemma och sov dom första två lektionerna, kände mig inte riktigt pigg på skolan! Så stannade hemma och sov ut, hade bara svenska och pratade tydligen om myter ( redan gjort) och torstens lektion, där någon tjej pratade i över 1,5 timmar! Och dom sa att det var en väldans ovärd lektion, så jag känner inte att jag missat något viktigt! är inte så mycket nu på slutet ändå så.. Gick iaf på kanin lektionen, gjorde provet och det kändes riktigt bra :) great.
Sen sprang vi hem i regnet och var blöta som satan när vi kom hem, pluggade matte med lisa, gick faktiskt bra! Så nu blir det att plugga matte som en galning ikväll, i morgon och på söndag! tänker inte plugga varken fredag eller lördag då är det marknad som gäller och inte skola. Dock blir det ju kanske lite plugg på vägen hem i morgon, åker med mami för dom skulle till falun, perfekt! Tar hem lite skor som jag inte behöver och en massa kläder jag knappt använder. haha!

men nu ska vi gå till Possi och umgås :) sen ner på ica och handla tills i morgon, eftersom vi har npnv-dag i morgon med 2-3or så ska dom få godis, eller dom som vinner tävlingen får godis ! så jao.

puss

26 maj

måste bara dela med mig av dagens dåligaste händelse, så jag känner att jag får medlidande !
Åkte till borlänge efter skolan, skulle handla kläder, o sen frågade jag efter klipptid på kupolen, och jag hade turen med mig (en stund) det fanns tid :) så gick dit tjugo i tre, klippte mig och funderade på självmord ! seriöst, kan dom inte ens klippa snelugg ? ;s luggen är nästan rak och är lite över ögonbrynet :(((((((((((((((( jävla skit ställe! Klipp INTE er på Nikita hair på kupolen, (tror de hette så iaf) dom är kassa, men trevliga, och nej usch ! kostade fan 460 kr också, inte det roligaste även om mamma betalar, äre så dyrt tror man ju iaf dom ska vara skit duktiga men nejdå! bajs.

Jaja, fick med mig lösnaglar, 2 linnen (leopard linnet från h&m och ett till) skorna jag sa jag skulle köpa från skohuset, sjukt snygga på! och hårfärg :) precis duschat så ska snart kolla hur det ser ut när de torkat lite :)

iaf så slänger jag väl upp bilder på grejerna i morgon! orkar inte nu, ska ta och göra mig klar för sängen sen plugga kanin och sova :)
försov oss i dag också, damn!
så i morron måste vi komma i tid, dessutom äre ju torstens lektion i morgon, och dom kommer vi aldrig i tid till :o huh!
onsdagar är dryga.

Nej godnatt ;*

puss


25 maj

hejsan hoppsan sötnosar ;)
Tänkte skriva lite vad som hänt i dag då, som vanligt. Kom försent till skolan, pågrund av världens töntigaste grej, jag och Malin är inte en bra kombition på morgonen. Men jaja, hade matte och svenska, käkade och drog ner och handlade. Malin har fått sina glasögon nu, riktigt snygga! Sen skulle vi beställa klipptid, det gick ju som det gick ;s inte bra! det finns bara nästa vecka, så ska kolla om det finns kanske i leksand, mora eller borlänge. damn, vill klippa mig nu ! Iaf så drog vi till Lisa och räknade matte, gick väl sådär. ska räkna på onsdag också, så blir det pluggapluggaplugga matte som satan. Fast dock inte i helgen, är malungs marknad vilket innebär party ! men på söndag får det bli plugg iaf :)

Förresten när vi skulle åka från Lisa ramlade jag och malin på cykel framför en mamma och hennes två barn, hahaha ! gud vad vi skrattade, och ungarna också :) ett skratt förlänger livet, är det inte så?
Men nu måste jag smörja in mig med lite brun utan sol och plugga ! (:

Puss


lilla melodifestivalen nostalgi

haha , i fredas kollade jag o karin på massa gamla låtar sen lilla melodifestivalen :) ojoj, vad många det egentligen är man kommer ihåg ! slänger in några sen ;)
Nu är jag iaf i rättvik, har nyss duschar, o smörjt in mig med brun utan sol, ja jag ska vara brun på malungs marknad ! grr.
I morgon blir det att plugga matte med Lisa, sen göra klart uppsatsen helt o hållet, göra klart powerpoint redovisningen som nästan är helt klar :) så blir det nog även att försöka hinna med lite kanin plugg också, prov på onsdag! på tisdag blir det borlänge (nästan bestämt) handla kläder o skor, blir även kaninplugg då också, så jag kan det på onsdag :) ska nog inte vara några problem, är ju ganska lätt, jao!

Men nu slänger jag in några klipp från lilla melodifestivalen ;)



Danska vinnare 2006, haha! han tyckte jag va sjukt söt då ;) mjaaou, små pöjker!




 
Fairytale-tills natt blir dag, sen 2002, haha remember ? !





My Wangdahl-mamma förlåt, åh så liten ! :)

nej det får duga :D lite nostalgi känsla!

24 maj

Jaha, söndag igen då . Ser inte fram emot att åka buss och vänta i mora i 45 äckliga minuter, därför funderar jag starkt på att åka samma buss som malin kanske ! hm, ja får åka längre tid men ändå, den går sex från malung o är framma kvart i nio, men jag behöver ju inte precis vänta på något jävla tåg helt själv. Dessutom åker ju Leon från dala-järna o malin o julia går på i mockfjärd, hm. Ska ringa malin o höra vad hon tycker :) Om jag tar sex bussen måste jag börja fixa mig nu, sen käka, dra ner till malung, handla och hälsa på farmor en sväng :)

Äh , jag tar väl mora bussen ändå! blir lättast så, får sms bomba hela sverige ;)
Har solat en sväng idag också, var riktigt gött. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer, nu ska jag nog fixa mig , käka o dra ner till malung !

Puss

Teddy o Jag :)
sommarminnen , nu får de ta o bli sommarloooooooooooov (y)

23 maj

Mjo, egentligen äre ju dn 24, men skit samma.
Vad har jag gjort idag ?
Jobbat i 2 timmar , städat rummet, städat en liten stuga jag och malin ska sova i på marknaden (y) det är riktigt mysigt där inne nu! huh, sen har jag bara slappat o suttit vid datorn, snackat med mami om att tapetsera om mitt rum o en massa sånt. Ska nog nästan ta och göra det i sommar kanske :) tror det iaf!

Nu ska jag nog ta och gå ut till johan o kolla på hem till midgård, han har hela boxen! me like ;)

pussis

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!

Jag har förstört min header ! gött maja , 100 poäng till mig :)
nej men seriöst, är det någon där ute i världen som vill göra en header till mig ?
SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLA !
Annars byter jag sida till blogger. Eller nja, men hjälp mig!

Kom igen, visa lite medkänsla nu! damn it.

Puss

eftersom

Jag har så tråkigt klickade jag runt på h&m's hemsida, o hittade en massa godbitar !

Lösnaglar, Armband, sminksvampar, Rutig bikini o en leopard bikini.
Yummie, måste köpa en bikini, så får kolla efter det nästa vecka.


Randigt linne, Randig tröja o leopard linne.
Jag är kär i leopard linnet ! Får försöka hitta de nästa vecka också, o kolla om det sitter bra!
Dessutom är det gröna linnet grymt snyggt, prövade det förut :) får se vad som inhandlas!
Jaja, jag vill iaf ha en randig tröja som går över röven så man kan ha några snygga mönstrade leggins till.

Puss

för att

jag har tråkigt och väntar på att mami ska komma hem så vi kan åka på sundkvist så jag kan jobba! Dessutom måste hon korta av 2 st klänningar, en från gina o en tubklänning från h&m. Dom är skit långa, o jag tycker dom ska gå precis över röven, haha! okej, inte så att man visar röven om man böjer sig ner, men ni fattar. Dom går fan ner till knävecket nu  ;o o nej det är inte för att jag är kort, den tubklänningen gjorde det på malin också ;)
Förresten jag har köpt nya skor, slänger in bild. hah :)




Dessutom skulle det inte sitta helt fel med dom som är inringade, om dom är snygga på vill säga !:)
Blir lätt borlänge nästa vecka, inhandla skor o lite kläder !
Måste köpa sommarskor. Jaja, ovärt inlägg, men ni får läsa om ni vill ;)

puss

22 maj

Tiden går fort, sna-a-aaaaart får jag lön, snart är det sommarlov :) uh! känns great, bara några få prov i skolan nu innan lovet, kaninprov, lomans uppsats o pw redovisning ( inget prov, men något som måste vara klart!) och matte B . Blir faktiskt att räkna matte med Lisa på måndag :) åh, vilken tur att hon finns, annars skulle jag inte palla matten. Jag ska nog gå och byta kläder och göra mig i ordning, eller ja lite iaf, ska dra och jobba så fort mami är klar på banken. Sen ska jag nog vara med Karin trorja ! får se vad vi hittar på, men blir antagligen lite korttagning, know you love it!

Sommaren 09 ska jag .
  • Flytta in i ny lägenhet, hoppas vi på, annars stuga.
  • Åka och hälsa på hannah i skåne, då ska vi åka över till danmark också.
  • Åka till norge med mami, papi o malin antagligen (måste träffa släkten)
  • Gå på rättegång.
  • ha sjukt kul på dbv.
  • Hälsa på Amandha i falun!
  • Ta fler hål i öronen (kanske)
  • Träffa Malins vänner ifrån skåne/småland.
  • Få mina bästa betyg ever!
  • Kanske p&l (?)
  • sitta mindre vid dator och sola mer!
  • Åka på classic car week i rättvik kanske.
  • jobba så jag får pengar.
  • Umgås med MALUNGSBOR !
  • HA VÄRLDENS BÄSTA SOMMARLOV ! :D

yes , oj det blev ycket, mycket saker jag kanske inte ska göra heller, men jag hoppas på det :)
Jag kommer nog sakna dom i klassen när vi får sommarlov, lite mer än 2 månader utan NPNV08. hmf, får set ill att träffa vissa under lovet iaf :) Nej nu ska jag byta kläder så jag är klar när mami kommer hem!

puss


Jag o Hannah , förra året i skåne ;)

21 maj

sucksucksuck.

Äckel väder, hmf . Dock har det slutat regna nu men ändå. Det pissregnade som satan ju, haglade o åskade, vad är detta ?
Jag vill ha sol, jag vill sola ju. Får sola solarium i veckan ist, sen blir det nog att klippa sig och färga håret också. rosa ska det bli, nejdå, men måste färga utväxten så mörkbrun kör jag på. Skulle egentligen ha varit med Ellie idag när jag kommit hem från malin, men så blev det inte eftersom hon gjorde naglarna o det blev massa strul, sen hade hon ont i huvudet ;s antagligen för åskan. Hmf, själv var jag ju också trött pga. vädret, så det var väl lika bra.

Dessutom hade jag fått ett till brev från mora tingsrätt under veckan, förra rättegången skulle ju vara den 5e när emelie tog studenten men så blev det ju inte, för hon kunde ju inte skippa studenten för det precis , så hon ringde sin advokat och bad han byta datum, sagt och gjort. Men vet ni vad det komiska och det sämsta är ? 12 juni, 09:00 ska vi vara i rätten, och det är den dagen jag slutar skolan, då ska antagligen jag sitta i kyrkan. HAHAHA ! fyfan vad kasst alltså, och jag vägrar sitt där den dagen, hmf. Får se hur vi löser detta nu, om dom har rättegång utan mig eller om dom flyttar datumet, vill ju inte sitta där då precis. jaja, hoppas det löser sig. Men jag är ju den som vet mest om händelsen av dom som är skrivna som vittnen, så egentligen borde jag verkligen vara där o försvara emelie. För hon ska ha skadetånd för det den där värmläningen gjorde. skit samma, det ordnar sig säkert.

Vad har jag annars gjort idag ?
nja, ingenting, duschat och åkt tåg, läst bok och haft tråkigt. Läste om Alexander Rybak på aftonbladet också, damn jag är kär i den ''gutten''. Otroligt söt alltså, men han blev mobbad när han var liten, hmf. Jaja, eftersom jag inte har något att göra tänkte jag göra klart min uppsats om barents hav, måste sätta in Ekologiska ord, t.ex biotiska faktorer, mikroklimat, vem vet vad det betyder ? :o jag googlade. haha .



puss

jag älskar när han pratar norska, uh! jag ska ha en norsk pojk, det är grymt fint med norska! ;)

20 maj

nu är jag hos Malin , hon sov nyss men jag väckte henne precis. På ett snällt sätt , eller ja jag hoppade o kittlade henne :) snäll är jag.
Slappdag i skolan iaf, redovisning på arbetsliv naturbruk's lektionen, sen svenska , betygsnacka o prat om myter. Sen var det mat, usch, lika 'god' som vanligt, jag tror jag börjar bli ganska kräsen, jaja skit samma. Tog bussen halv ett, åkte med Leon o Hans, satt och pratade, eller jag o malin gjorde. haha, stackars pojkar! Kom hem halv tre, eftersom dom var sega på att hämta oss (peter va hos tandläkarn) . Jag o malin gjorde maten, åh vad vi är snälla. Eller okej, det var typ jag som gjorde maten. Pasta carbonara (stavas?) o spagetti, yummie.  Sen har vi bara suttit vid datorn, eller malin sov men skit samma. Om en stund ska vi dra till Elin, kanske åka lite moppe innan vi drar dit ;) jag är kungen, har förresten fått mitt traktorkort nu, ett jävla A4 papper är det :o inget vanligt kort, utan ett papper som det står ''traktorkort's bevis'' på eller ngt i den stilen. Så jag kör iaf lagligt nu, fast pappret är hemma :D haha, great!

nej nu orkar jag inte skriva mer :)
Fick förresten reda på slutbetyget i svenska A , MAJA FICK ETT VG ;)

puss

upd.

Jag skriver mycket onödigt , jag vet, men jag har tråkigt o då skriver jag helt enkelt!

har precis käkat middag, pfft.  Ingen höjdare, köttbullar med knoster i (ni vet lite senor och sånt mummsigt) och pulvermos, jag HATAR (!) pulvermos mest av allt (nästan). Blev inte mycket i magen, men jag är inte bitter. Snart blir det pizzabulls bakning med carro, julia o malin. Och säkert flera andra, eftersom det är jouren som fixar :) great!

Men nu måste jag verkligen plugga, eller försöka komma någonstans med min uppsats o powerpoint presentation! Det är inte det lättaste ska ni vet ;s

Puss



Barents hav, mjaaou. Jag skriver om de! uhj,

19 maj

malin är en störd cp unge :)
mohahah, jag låste ute henne nyss o sa att jag hade slängt ut nyckeln utanför fönstret, dock hade jag inte gjort det. Men det tog hundra år innan hon gick ut i sina svarta strumpor o trodde hon skulle hitta nyckeln. Åh jag är evil ! stod o skrattde åt henne, sen kastade hon in en mossbit på mig, jag var mognast o spottade på henne. Sen fortsatte det, jag släppte in henne o hon spottade på mig, o jag på henne, stängde in mig på toan. hahahah , åhj så jävla blåsta vi är :) ja det var kul så länge det varade iaf. Och nu tänker ni, ''maja är dum i huvudet, omognast osv'' jag tycker om att va omogen :) mjaou ! jaj, får ta o byta ut mitt spottlinne, sen drar vi väl snart till middagen o käka. Usch , skulle tydligen vara köttbullar och makaroner tror jag, hoppas på LÅNG PASTA, så man kan käka ngt iaf.  


Hur som helst så får jag lön om en vecka :D happyface! jag vill handla en massa saker, men funderar på att spara lite lön iaf. Nästa helg är det ju malungs marknad också, o då måste man ha pengar till dricka också.
Kommer inte inpå gina's hemsida, suck! Jaja, får dra in till falun nästa vecka, kolla in på gina, köpa dricka o sen vidare till borlänge kanske. Det visar sig :)

Slutar tjugo över elva i morgon, drar till malin då. Sen hem på torsdag, blir antagligen malung då kanske :)

nu ska jag byta kläder, hänga tvätten , och dra till middan.
Blir pizza-bulls bak ikväll tror jag :)
plugga ekologi o spela lite fotboll också!

puss


18 maj

hejhej :)

slappis dag i skolan idag, riktigt gött! Började med klassråd o fixade en massa skit till ´NPNV-dag som vi ska ha för 2-3or. Det kommer bli bra, höh. Vi har gjort stationer som är gjorda för att dom ska blöta ner sig (a)
Sen blev det 30 min matte kanske, känner att jag börjar fatta lite mer av alla äckliga ekvationer, vad ska vi med dom till sen ? jadu, bra fråga. Sen svenska , lyssnade på boktips av andra i klassen :) mysigt när alla läser högt ur en bok. Hade VG på mina boktips :) great! Alltså känner verkligen hur jag har höjt mina betyg, inte är det på smått vis heller, har ju tillochmed några MVG, jag är stolt över mig själv, damn! JAG ÄR DUKTIG.

Sen satt vi i maten i säkert över en timme (!) satt o pratade om en massa saker. trevligt värre!
Ligger i sängen med carro nu , som sitter på sin dator o jobbar. Måste också ta o göra ekologi uppsatsen klar strax, eller efter att vi käkat middag. Men nu ska jag ta o röra på fläsket o dra till Martina o josse, o där är lisa. Och hon ska hjälpa mig med matten :) greaaaaaaaat !

Förresten det är kasst väder ute :( så blir inge fotboll idag, kanske kör lite vollyboll inne ist! Det visar sig :]
Jag måste köpa kläder , eller måste, jag vill. Får lön nästa vecka , :)
nej nu måste jag dra , dom väntar.

puss


17 maj , NORGE NORGE ! (y)

hejsanhoppsan , jag älskar norge ;)
SVERIGE kan slänga sig i väggen, jag ska flytta till norge! yummie.

Norge var helt klart bäst i går med sin sötnos till sångare. Han var verkligen värd en första plats o det var inte med lite poäng han vann heller, det bevisar att han verkligen var bäst! Tro han hade de högsta poängen som en etta någonsin haft på ESC.
När mamma o jag kollade på ESC i går sa hon, HAN kommer ta hem allting, när hon hade hört halva låten, och oj vad rätt hon hade! Jag trodde iaf att han skulle komma bra till, men inte vinna eftersom bra låtar inte brukar vinna, Men i år var det dags (y)


NOOOOOOORGE ! <3
Alexander Rybak - Fairytale ;)




Years ago, when I was younger
 I kinda liked a girl
I knew She was mine and we were sweethearts
That was then but then it's true

Chorus: I'm in love with a fairytale,even though it hurts
 'Cause I don't care if I loose my mind
 I'm already cursed

Every day we start a fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

 I don't know, what I was doing
When suddenly, we fell apart
 Now a days, I cannot find her
But when I do,  we'll get a brand new start

Chorus: I'm in love with a fairytale, even though it hurts
'Cause I don't care, if I loose my mind
I'm already cursed

She's a fairytale yeah even though it hurts
'Cause I don't care, if I loose my mïnd
 I'm already cursed

16 maj

God morgon :)

snart ska jag dra o jobba. Skulle gått upp nio, men vaknade halv tio ist, så har inte hunnit käkat frukost. Får väl ta en macka sen, så jag inte är sur, huh. Jag egentligen inget att skriva, ska dra till emelie vid tre iaf o hjälpa till att laga maten o duka fram o sånt :) snäll kusin är jag! Sen blir det nog antagligen att dra till malung tror ja, träffa lite efterlängtat folk! hoppas på det.

Nej nu kommer snart mami o hämtar mig, tjaaaou.


Slänger in en bild sen Johans student :)
Johan, Erik, Jesper o Wärn :)

upd.

Kollat på talang o snackat med malin :) kom inte fram till speciellt mycket, bara att vi ska träna fotboll nu varje dag, o köpa boll! ska nämligen bli proffs på att trixa ;)  får se hur det går med den saken.
Talang var ju riktigt bra faktiskt, hm. Tyckte många var riktigt bra :)

men nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen, eller först ta bort sminket o borsta tänderna :)

GODNATT !

15 maj

Hejsan :)

hemma nu då, eller ja jag kom hem till malung två :) tog tidiga bussen, så åkte typ 40 min innan vi slutat. Riktigt skönt egentligen. Har inte varit i malung på en månad nästan, haha. Hur som helst, i dag har jag inte gjort ett skit. Skolan, sen kom jag hem , hjälpte pappa med maten sen har jag gjort klart en uppsats om mjölbaggar ! inte vidare skojj. Snart är det väl talang så det blir att se på det med Mami.

I går spelade vi fotboll med boysen igen. Vi vann, såklart! eller okej, dom vann första matchen sen vann vi sista :) sjukt skojj är det! Efter det käkade vi lite macka i skolan, sen spelade vi vollyboll, gick inte så bra för mig eftersom jag har blåmärken på hela armen pga att vi hade haft vollyboll på idrotten samma dag och jag slog fel tusen ggr. Ska träna mer i veckan iaf :) o mer fotboll blir det också. Dessutom klarade jag och malin att nicka bollen till varandra 4 ggr innan den hamnade i backen, så nu måste vi nicka den fler än 4 ggr för att slå vårat rekord ;)  psykfall är vi.
Det är ju vollyboll turnering i skolan i juni, och våran klass ska nog antagligen vara med! uh, pinsamt, men skitsamma, vi ska VINNA!

NU VILL JAG HA PENGAR! har inte ett öre, hmf. Eller jo några, men tusan får inte lön förens om 2 veckor nästan. Får flörta med mami, blir nog lite jobb i morgon iaf :) Klockan fem blir det student middag hos Emelie! great.

Btw, fick brev från tingsträtten i mora under veckan, hmf, idioter. Dom ville ha rättegången den 5e juni och då tar emelie studenten så det kan dom fet glömma :D alla som inte fattar vad det handlar om så vare bråk på dbv, o en jävla värmlänning bråkade med mig och smällde till emelie med en glasflaska i huvet fast hon inte hade gjort ett skit mot henne. USSSSSCH ! jaja.

Nej nu ska jag dra  :)
puss





13 maj

Hej :)
eller ''cha cha'' som krillebooi säger, haha.  Nejdå.

Men iaf idag har det varit hel slappt. Började med att komma i tid till torsten's lektion, äntligen! är alltid lite sega på onsdagar, men låg och pratade med Malin om massa saker igår.
jaja iaf så hade vi bara redovisning, har fått välja ett drömyrke o ett yrke vi tror vi kommer uppnå, skojj att lyssna på alla andra, dock har ju många tagit veterinär, men inte jag.
Efter det så blev det svenska, analyserade några låtar och gav några boktips, sen slutade vi. Då blev det mat, mums säger jag! var ju taco buffé :)
Sen djurlektion, då åkte vi hem till våran lärare , för hon har kanin uppfödning o vi håller just på med kanin nu, eller ja snart börjar vi med något annat djur, typ amfibier. Det var helt okej, kramade en massa söta bebisar :)
Och sen hade hon en fransk vädur, sjuuuuuukt stor! slänger in bild strax så får ni se.
Kom hem lite över tre, då gick vi ner o fixade lite. Gick o käkade middag, kycklingklubba o potatissallad. Dåligt kryddat, men men.

Så gick vi hem o satte oss här :)
ska ta och byta kläder nu, sen dra till skolan och spela fotboll !
härligt att röra på fläsket lite ;) mohahaha !


pusss


fettttttot o jag ;D


upd.

nu har jag läst lite, Julia var inte hemma o carro var ute o gick :) så jag läste lite ist!
hah, usch vad äcklig den är egentligen, hur fan kan man bli kär i sin egna bror ? Ja visst man älskar ju sin bror, men liksom inte på det sättet. uuuhj !
Men nu ska jag faktiskt ta o röra på mig, ska gå till Carro o se om hon är klar så vi kan käka. Är riktigt hungrig, men så klart var det ingen god middag i dag :(
Ost o skinksås, uuuuuuuuuuusch! Skitäckligt i skolan ju, hmf. Aja, får äta mig mätt på bullar sen ist, huh.

Nej , nu måste jag dra.

pusss

piic's


Tove, hah :)


Elinor o Sandra :)


Bitchblikar malin ;)


Stekar Martina :)


En riktigt ljuvlig bild på naturen ! åååh,  så fin ;)


Nej usch, nu ska jag nog läsa lite , läser '' syskonkärlek av katarina Von Bredow '' , skit bra! eller så ska jag gå till Julia o Carro :) får se!

Puss

12 maj

hejsan gullungar!
Idag har jag varit i skolan, inte så jätte viktig lektion om jag säger så. Men iaf, vi gick upp till vitsippsdalen, o det var fan långt, 3 km kanske? drygt vare iaf, jag hade ju mina förväntningar om dalen, men nej. Det var verkligen ingenting speciellt tyckte jag, bara massa vitsippor, ja visst dom är fina. Men nej, det var massa träd o sånt annat, så nja. ingen höjdare direkt!
När vi precis kommit dit kom det dagis barn, o simon var med dem, eftersom han har praktik :) snackade lite, trevligt. Senvida halv elva gick vi hemmåt, gick förbi synsam eftersom malin måste köpa bågar till glasögon! O guess what ? jag passde i dom, jag såg sjukt smart ut! Sen beställde hon tid för lins-koll :) sen gick vi till skolan o käkade, vilken patetisk skola alltså, PIZZA FISK! nja, var inte sådär jättegott precis. alltså fisk med pizza smak, tss. Därför är jag hungrig nu!

Slänger in några bilder från i dag snart :)
ikväll ska vi fetta oss med bullbakning med jouren! great, ska försöka göra lika goda bullar som mamsi gör, med smörfyllning, eller ah smör, socker o vanlijsocker (y) muuuuuuuuuuuums !

bilder från idag :)


Jag o Possi :)


en maja.


Possi o Ampo :)


SUR malin o possi :) haha!


Jag o julia, för jävla full bild, hahah :D
men skit samma.

Nu orkar jag inte lägga upp nå mer bilder!

puss o godnatt.

hjälp .

jag måste fixa en ny header, men hejhå! jag är så kass på deeeeeeeet , damn.
 Har inte en ps i rättvik, and I want it noooooow.

någon som vill göra en åt mig :D ?

hannah ?
eller nån söt liten sak :)

JAG GÖR SOM HANNAH !

Ja exakt, det gör jag.


Jag dissar fjortisbloggarna. hah, så patetiskt. Julia visade mig Desirée's blogg, herrgud säger jag bara! Vart är världen påväg egentligen? Sönder blekta blondiner, översminkade med foundation, rosa läppglans på läpparna, solarium bruna. HEJJA ! usch säger jag bara, dom gör bort sig själva. Visst det är kul att läsa om hur bra dom är, snygga, sexiga att dom är bättre än alla andra. Men tror dom verkligen själv på det eller ? det är skrattretande. När folk t.ex kommenterar fjortis o sånt, så äger dom att alla bara är avundsjuka, hmf. Kanske vissa små 96-94:or, men inte vettiga folk, som vet att det inte är snyggt att vara FAKE ! Dom flesta som kommenterar menar nog faktiskt att dom är fjortisar, att dom är fula, att dom är fake helt enkelt. Dom är ju barbie säger dom, men nja. Då är dom väldigt fula barbie's isf.

read and enjoy !

http://desireenilsson.blogg.se/





http://paulinadanielsson.blogg.se/



http://kissies.se/



haha, ja tyck vad ni vill .
Men jag tycker dom är överskattade,



11 maj

Hejsan hoppsan !

Idag var jag hemma från skolan, var helt slut när jag vaknade o hade ont i halsen, så jag orkade verkligen inte pallra mig upp till skolan. Sova till tjugo över elva ist, när dom andra slutade skolan, haha.

I lördas var det riktigt kul! var en massa trevligt folk i bystugan som anders hade hyrt. Träffade en massa nya folk också, dansade, drack o pratade . Så jävla kul, hoppas det blir fler gånger. Anders fick en sån där tjock silver länk, o han blev jätteglad :) där lyckades jag iaf.

På söndagen
vaknade vi hemma hos Sandra, käkade frukost, snackade o en massa sånt. men vi borde nog träffas lite mer när vi inte är bakfulla, hah. Man blir så tråkig när man är det. Iaf, skulle ta buss 70 hem till rättvik, så vi gick på den, kollade ut genom fönstret när det stod ''manhemsvägen'' på den där grejen i bussen, tyckte inte det stämde med rättvik. Helt rätt, vi hamnade i falun! tänkte ju bara på att det var buss 70, inte vad det stod. Så jävla klantiga, så vi bestämde oss för att käka en kebabtallrik eftersom vi var sjukt hungriga. Åkte hem, så vi var hemma tjugo i sju. Duschade och satt vid datorn. Sen gick vi över till Jenny o Julia, JENNY HADE KÖPT EN NIKON D40 ! oj vad jag inte är avundsjuk, nejnej. hah, så vi ska pröva den lite mer ute o sånt i dag :) blir nog great, slänger in lite bilder senare när vi prövat.


Men jag kan slänga in lite bilder sen järvsözoo, har tyvärr inte fått några bilder av Amanda än, men ni får kolla på mina B-Bilder så länge ;)



Jag o Possi var glada :)

 jag var glad.


possi är söt !


en trana.



En järv, hah, jag trodde inte dom såg ut så! ser ut som en miniatyr av en björn.


En uggla, dom hade hur många som helst. O dom var tråkiga som satan.


En fjällräv, dom var skit söta!


Ett lodjur, huh!


Och varg bilden får avsluta dagen,
som sagt , amanda har mycket bättre bilder pga. att hon hade systemkamera!
så lägger in några av dom när hon skickat :))

Puss

förresten

Jag har glömt att berätta om min och malins praktik ''vecka''. Det blev ingen vecka på strutsfarmen, utan endast 2 dagar. Vi orkade verkligen inte mer, tråkiga saker att göra, som vi inte lärde oss ett skit av, städa, plocka/klippa grenar, plocka blommor, göra rent ute leksaker åt småbarn osv. Då kanske ni förstår varför vi inte orkade.

Dessutom var dom jätte otrevliga, t.ex när vi hade städat åkern, malin hade hittat 2 st registrerings skyltar till en bil, samma nr på båda. Så sa vi de till dom som ägde strutsfarmen,

Kerstin hette hon och gunnar hette han.

K- Bilen kan ju vara stulen.
M- Ja visst, det kan den.
k- ja, så kan inte ni gå in med skyltarna till polisen innan ni kommer i morgon.
m- nja, vi vet inte ens vart polisstationen ligger,
k- ja men (börjar förklara vägen)
G- Men kerstin du ska ju in till stan i dag, då kan du gå in med dom, jag tror ändå inte polisen bryr sig så mycket.
K- nej, jag tänker fan inte lägga någon av min tid på detta.


hmf, jävla kärring säger jag bara ! Och en massa annat, hon var jätte otrevlig, tyckte verkligen inte om henne. Uscha!
Så vi ringde våran mentor när vi kom hem och berättade vad vi fick göra och hur det var, hon tyckte det lät jätte dåligt. Hon ringde rektorn som i sin tur också höll med, så vi behövde inte gå dit nå mer, men fick lov att ringa dit och berätta att vi inte kom nå mer.

G- Ja det är gunnar.
m- Hej det är malin.
G- mhm.
M- jo jag tänkte säga att jag och Maja inte kommer nå mer, (han var helt tyst.) , för att vi känner att vi inte får ut det vi borde av våran praktik plats, så vi tänkte byta.
G- KLICK !
Gunnar som då tydligen ska vara 60 år klickade malin :o ! tönt.

får ha praktik 3 dagar på sommarlovet ist, det blir nog mycket bättre!

nej nu vet ni iaf, creeds till den som orkar läsa :)
nu ska vi snart åka till djurås, köpa lite groggvirke, sen dra till rättvik!

puss

9 maj

Nu sitter jag hos Malin, vaknade vid elva så ska väl ta och äta frukost snart! Vid tre drar vi tillbaka till rättvik, fixar oss och sånt, sen kommer Elinor och sandra :) Thomas hämtar oss vid sju/åtta så drar vi till anders på fest, kommer nog bli great.
I går var vi till falun och fixade dricka, sen åkte jag och malin till borlänge och handlade kläder, blev en röd tubklänning, 2 armband, 2 leggins, ett halsband, fetto mat på donken och en present till anders :) så jag är fattigast i världen nu.
Kom hem till mockfjärd halv sju, så då käkade vi yttligare fetto mat, fast en kebabpizza. Sen drog vi till Emelie och Mickis, riktigt trevligt! Satt och pratade hut mycket som helst, sen kollade vi på Loser. Kom hem tolv, då gick vi och la oss!

har inte hänt mycket mer.
Förresten så blev mitt liv räddat, om vi verkligen känner att vi inte vill göra nationella matte B på tisdag, får vi göra det typ en vecka innan skolan börjar, och ja jag känner att jag inte kommer klara det. Ligger fan påsida 11 bara :s Våran matte lärare suger , han förklarar som en groda. hmf, men det känns iaf bättre, får hoppas att jag klarar det då.

Men nu måste vi käka, hoppas på fint väder !
Ska ta bilder ikväll, måste bara köpa batteri till kameran :)

puss

 

hejhå!

home again :)

gick jättebra i falun faktiskt, men något läskigt var det allt! Först kollade dom synen och sånt, sen blev det att kolla med nå mikroskop (?) då såg han att det var ett litet litet skräp som satt fast typ på hornhinnan, så han fick lov att ha i lite mer ögonbedövning i ögat. Sen böjde han upp ögonlocken med en sak, typ stål grej! såg jätte äckligt ut, haha! sedan tog han bort skräpet med en anna stålgrej som var spetsig fram, trodde det skulle göra skitont. Men kände inte ett dugg :) Såg inte ett dugg med höger öga direkt efter, men nu ser jag iaf! nu känns ögat lite konstig, och jag får ta ögondroppar i 3 dagar 3 gånger om dan :) men inge mer tårrinnande och ont som satan i ögat iaf, riktigt skönt.

Har gjort läxa i dag också, eftersom vi har prov nästa vecka i kanin. Så nu är det väl bara att börja plugga på söndag kanske. Satsar på mvg!

I går fyllde förresten martina år och vi var på järvsözoo med klassen! Trevlig dag, såg massa roliga djur, förutom ugglorna som dom för övrigt hade mest av. Dom var tråkiga, satt bara på en pinne och ''hooade'' ! Lägger in bilder när jag fått dom av Amanda, hon hade ju systemkameran ;)
När vi kom hem fixade vi i ordning ballonger o grillen! sedan kom martina efter att hon fikat med sina föräldrar, hon blev riktigt paff vill jag lova :) men happy!
Det var jag, jim, possi, martina, lisa, julia, carro, andreas, jimmy och leon här :) sjukt trevlig kväll som avslutades med kubb, tjejerna mot killarna, eller ja! Jag, malin,martina,possi och julia mot killarna ! vi vann iaf.

nu ska jag och malin ta och snylta lite mat av julia eller carro, eftersom vårat bröd är slut och inge mjölk har vi heller!


Grattis till Anders som blev 18 idag då :DD

Viktigt!

Ni som läser får läsa inläggen konstigt. Börja läsa från 7 maj och uppåt, xD

Fortsättning.

Efter det drog jag och fixade mig i lägenheten, sen kom hannah och vi drog till anders på förfest. Ner på byn senare, träffa folk o sånt, sjukt bra vare! På lördagen skulle vi ju inte vara sämre, så drack då oxå, ner på byn o träffade massa folk igen! Kom hem tre kanske, vissa saker kanske kunde ha gjorts ogjort, men skit samma! :) lyckad helg, men är sjukt trött efter dom 3 dagarna :p Hah, får skriva mer sen! Drygt att skriva på mobilen :)

Fortsättning

Går inte att skriva hur mycket som helst på mobilen i ett inlägg ;s fattar inte varför! Men iaf, efter vi hade varit där ett tag åkte vi tåg till floa, där träffade vi en massa roligt folk! Kom hem två till malin, då skulle vi på efterfest, men hamnade ist hemma hos två killar. Trevligt vare iaf! Kom hem fem , och då somnade vi snabbt! Lyckad kväll som fan :) gick upp nio, inte så pigga som ni fattar. Drog till rättviks marknad och gick, köpte silver fang serien, nostalgi! (y)

7 maj

Ojoj, var nästan en månad sen jag skrev. Har inte orkat ! Men sitter på bussen på väg till falun nu iaf, ska dit och kolla mitt öga, eftersom det har gjort ont och sen bara rinner det tårar! Men det känns bättre i dag, bara för att jag ska dit säkert, äh lika bra att kolla. Amanda är gullig och följer med mig :) uppskattas som satan! På valborg var det floa parken som gällde, skulle på för fest till max, men gick förbi något hus på vägen dit, och dom ville att vi skulle vara får ist, så där hamnade vi oxå.

RSS 2.0